Въпрос за търсачката
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Въпрос за търсачката
Към кой трябва да се обърна от модераторите ? Причината е следната, опитах се да ползвам търсачката и се оказа че неми върши работа. това ме навежда на два извода или аз съм тъп и незнам как да напиша или не е направена самата търсачка както трябва
написах ТЕЛЕФОН ЗА КОЛА а то ми излязоха теми за фарове джанти и други. Извинете ме че пиша в този подфорум и занимавам всички вас но трябваше да споделя с някой а вас ви имам за приятели
написах ТЕЛЕФОН ЗА КОЛА а то ми излязоха теми за фарове джанти и други. Извинете ме че пиша в този подфорум и занимавам всички вас но трябваше да споделя с някой а вас ви имам за приятели

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Re: ВЪПРОС
В търсачката проблем със сигурност има. Имаше и преди смяната на платформата, има и сега - по въпроса се работи от техническия екип, който поддържа форума. Дали в конкретното търсене проблемът е бил само в търсачката обаче, уви няма как да знам. Допускам, че не е изключено след по-продължителна работа с търсачката, да постигнеш по-добри резултати - има немалко възможности за настройки на търсенето, на които ако човек обърне внимание, търсачката се оказва по-полезна.
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: Въпрос за търсачката
благодаря и още един път се извинявам за темата
ама опитах със всичките настройки

ама опитах със всичките настройки

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
3 мнения
• Страница 1 от 1