запитване за блока на двигателя

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: запитване за блока на двигателя

Мнение от metatron » 10 Окт 2009, 11:49

е то за новия мотор си го знам, затова ми се иска да си запазя този, а и сам чувал, че м20 е по-здрав от м50, не става въпрос за мощност. а някаква идея къде да ги сложа тези ризи :) и ревизирането на главата в София

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 11 Окт 2009, 0:19

приятел,няма се обиждаш,ама ти в кой свят живееш
щом си с м20,значи ти е гола пушка колата,за къв ще правиш тия упражнения с ризите и то в 21в,има такива цели коли за смешни пари,тоз целият ремонт ще ти излезе колкото цяла такава
следи форум продава...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 11 Окт 2009, 1:33

metatron написа:е то за новия мотор си го знам, затова ми се иска да си запазя този, а и сам чувал, че м20 е по-здрав от м50, не става въпрос за мощност. а някаква идея къде да ги сложа тези ризи :) и ревизирането на главата в София

м20 е по здрав е ако смяташ да го ползваш за турбо без да сменяш части,но истината е че м50 е доработен м20,по пъргав,с по леки части,с по добър разход на гориво,с по добра запалителна система,с по надеждна маслена система с много по добро охлаждане,много по малко пука глави,и е на верига,върви много повече и се развърта доста по бързо от предшественика си ;) тествал съм и двата мотора до краен предел,изобщо няма място за сръвнение,винаги бих избрал м50.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 11 Окт 2009, 22:56

по този въпрос -чувал съм за м20 на милион километра без осн ремонт но не съм чувал за м50 на толко иначе за динамичните характеристики си напълно прав

Предишна

Назад към E34