Дали колата е бронирана?Номер Рама
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Дали колата е бронирана?Номер Рама
IAV написа:бронираното Е32 има в багажника 2 бутилки като за метан,едната е кислород за дишане в купето при евентуална химическа атака а другата е пожарогасител!
Отпред при мотора има едни интересни джаджи за пожарогасителя и тръби до тях!Прозорците се отварят по 10-15 сантиметра а вратата е брутално тежка!
Положението е почти същото и при Е38(завирал съм се и в бившата бронирана лимузина на Пардю с номер 0200)!
Поздрави!
Колега кислорода и пожарогасителната система са опции на ИЛС-а, Както и аварииния изход(екзплозиви които взирвяват предното стъкло). Не е задъжлително да ги има за Б4 вече за по горните нива мисля,че става задължително.
На снимките се вижда,че е кола с стъклопакет.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Заводски бронираните автомобили не излизат от комплекса в Динголфинг 
А този автомобил е произведен точно там ... Има си допелфергласунг както казват Швабите и съм убеден ,че да се вози човек в този автомобил е неимоверен кеф
Това изпълнение не е рядкост при фейслифтовите седмици Е32 , леле много ги харесвам мам му стара
Георги Пенчев

А този автомобил е произведен точно там ... Има си допелфергласунг както казват Швабите и съм убеден ,че да се вози човек в този автомобил е неимоверен кеф

Георги Пенчев
_65536_kb_sec_ написа:По принцип стъклопакета отговаря на стандарта бронировка Б4
Грешиш колега.
п.с. Снимката ,която си постнал е на стъкло B6 или B7
...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Penchev написа:Заводски бронираните автомобили не излизат от комплекса в Динголфинг
А този автомобил е произведен точно там ... Има си допелфергласунг както казват Швабите и съм убеден ,че да се вози човек в този автомобил е неимоверен кефТова изпълнение не е рядкост при фейслифтовите седмици Е32 , леле много ги харесвам мам му стара
![]()
Георги Пенчев
еми заповядай някой път да те повозя а защо не и да покараш

- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
Пенчев има предвид фейслифтовите Е32, твоята си е от бабите
, макар,че и те не са за изхвърляне в някои случаи 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
tahsinov написа:Пенчев има предвид фейслифтовите Е32, твоята си е от бабите, макар,че и те не са за изхвърляне в някои случаи
Колега точно това сме се чудили и маели с други колеги с Е32-ки: въпреки че мойта е по дърта от техните тя все още не си е показала детските дефекти, като прецакан вентилатор на парното, преебани седалки (да ходят на една страна, говоря за оригиналния и салон), както и много други, които не ми се изброяват в този късен час.

- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
За това стъкло шти трябва базука , за да го пробиеш

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2