E34 проблем (нестабилна работа на двигателя)
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
E34 проблем (нестабилна работа на двигателя)
колеги някои да е имал проблем с мотора да няма вакум или там как се казва че сега бях на сервиз защото колата като загрее ми притреперва като е на место казаха че дебитомера е здрав но няма вакум в двигателя та скъпо ли излиза ремонта щото казаха че бая неща може да са 

***ZoBi Se***
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Re: E34 проблем
ZoB написа:колеги някои да е имал проблем с мотора да няма вакум или там как се казва че сега бях на сервиз защото колата като загрее ми притреперва като е на место казаха че дебитомера е здрав но няма вакум в двигателя та скъпо ли излиза ремонта щото казаха че бая неща може да са
да не искаш да кажеш няма компресия?къв е тоз вакум

:)
ми не маи на тия бмв-та двигателите били с вакум т.е. като работи и махнеш капачката за маслото и трябвало двигателя да се дави
***ZoBi Se***
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
Re: :)
ZoB написа:ми не маи на тия бмв-та двигателите били с вакум т.е. като работи и махнеш капачката за маслото и трябвало двигателя да се дави

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
М52 направо гасне, но М50 само променя оборотите и си бачка.
моя хич и не разбира, че съм му отворил капачката...
Поздрави,
Д
моя хич и не разбира, че съм му отворил капачката...

Поздрави,
Д

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
еми добър ден бре, сега ли разбирате че имате вакууми
най малкото се замислете, че имате един маркуч за маслените изпарения от главата така че е повече от нормално като се отвори капачката да мени обороти
най малкото се замислете, че имате един маркуч за маслените изпарения от главата така че е повече от нормално като се отвори капачката да мени обороти

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Re:
_65536_kb_sec_ написа:еми добър ден бре, сега ли разбирате че имате вакууми
ZoB, хубаво си огледай маркучите, за които колегата говори.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
ZoB написа:колеги някои да е имал проблем с мотора да няма вакум или там как се казва че сега бях на сервиз защото колата като загрее ми притреперва като е на место казаха че дебитомера е здрав но няма вакум в двигателя та скъпо ли излиза ремонта щото казаха че бая неща може да са
Даи ми малко данни за колатати година мотор скорости и т.н. и ще ти извадя една схема по която можеш да се ориентираш и да проследиш вакомните маркучи

- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
колега вакум маркучетата са тънки и не много скъпи но съветът ми е да смениш сервиза, видяли са че не разбираш и ще се опитат да те извартят. според мен са могли да отстранят проблема още първият път като си им карал колата. смени сервиза. пък аз съм чувал че като се махне капачката наистина трябва да паднат оборотите.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега , ще те излъжа всички тези маркучи оригинални ,нови колко струваха ,но знам ,че не бяха скъпи а ги смених всички наред и всичко е супер.
Георги Пенчев
Георги Пенчев
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Penchev написа:Колега , ще те излъжа всички тези маркучи оригинални ,нови колко струваха ,но знам ,че не бяха скъпи а ги смених всички наред и всичко е супер.
Георги Пенчев
и аз и също съм страшно доволен

12 мнения
• Страница 1 от 1