малкия борд играе номера
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- joro_marinov
- Потребител
-
малкия борд играе номера
здравейте момчета преди време се консултирах във форума как да пусна постоянен + на малкия борд за да си пази часа тъй като се нулираше при всяко гасене.колегите отговориха и скоро го направих на пин 9 на компа постоянен + от радиото и всичко си тръгна ок, обаче два дни и проблем падна акумулатора не мога да запаля сутринта , сигурен сам че е от това акумулатора е добър и се случи след изванградско на сутринта, та някой има ли идея каде ще е проблема този път
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: малкия борд играе номера
може да е просто съвпадение
може и от нещо друго да е но може и от борда да е и това захранване нарочно да го е нямало
може и от нещо друго да е но може и от борда да е и това захранване нарочно да го е нямало

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Намери друг борд и ако го прави същото търси причината някъде другаде. Ако не го прави си вземи големия борд 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
а колко струва да си го взема втора ръка че и моя нещо се ебава и го няма никакъв? а и ми казаха че на него мога да си вкарам код и без да е въведен да не може да се запали колата което много ме заинтригува и така ли е

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
sniper74 написа:а колко струва да си го взема втора ръка че и моя нещо се ебава и го няма никакъв? а и ми казаха че на него мога да си вкарам код и без да е въведен да не може да се запали колата което много ме заинтригува и така ли е
така е

Колега,имам малък борд,обади ми се на 0889001035 и ще ти го подаря,пък някой ден ще пием по бира.Обади ми се!
6 мнения
• Страница 1 от 1