тапицер

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

тапицер

Мнение от Ntalanov » 29 Сеп 2009, 14:37

Колеги,даите някой тапицер за София,който да може да демонтира и претапицира двойния шибидах на е34-комби
защото на всички тапицери на които се обадих ми казват,че ги е страх да пипат шибидаха,защото нещо се чупило и неможели да носят отговорност.Трябва ми тапицер на който да му оставя колата и да претапицира целия таван а не да ме пращат да ми демонтират някъде шибидаха и после да ходя при тях.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Re: тапицер

Мнение от Zubcho » 29 Сеп 2009, 15:25

Тази работа не е сложна. Проблема е във връщането на плочите след като си ги претапицирал. Виж в ЕТ Изкуство, дали Марто знае как става работата. Ако нещо неможе да се справи, ще ми се обадите и ще дойда да ударя 1 рамо.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ntalanov » 29 Сеп 2009, 15:48

Zubcho написа:Тази работа не е сложна. Проблема е във връщането на плочите след като си ги претапицирал. Виж в ЕТ Изкуство, дали Марто знае как става работата. Ако нещо неможе да се справи, ще ми се обадите и ще дойда да ударя 1 рамо.

Говорих и с тях,не се наемат защото ремонтния комплект на шибидаха е 1000лв. и ако нещо стане неможели да носят отговорност.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Сеп 2009, 15:58

е те тапицираните плочи се свалят елементарно :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 29 Сеп 2009, 18:22

_65536_kb_sec_ написа:е те тапицираните плочи се свалят елементарно :shock:

Добре де дай с MadVanio ще ти свалим плочите, а тапицера да ти разглобява останалата част от тавана. После пак ние ще ти ги върнем с Иван. Само, че трябва да стане събота или неделя.

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ntalanov » 29 Сеп 2009, 22:21

Zubcho написа:
_65536_kb_sec_ написа:е те тапицираните плочи се свалят елементарно :shock:

Добре де дай с MadVanio ще ти свалим плочите, а тапицера да ти разглобява останалата част от тавана. После пак ние ще ти ги върнем с Иван. Само, че трябва да стане събота или неделя.

Поздрави

Колеги ще съм ви много благодарен ако можете да ми помогнете защото след като ми съсипаха тавана на една автомивка немога да си намеря място.Кажете кога и къде ще ви е одобно на вас да се оговорим да свършим работа естествено срещу заплащане от моя страна.

Назад към E34