въпросче за ном.на комп на 520/24в.150к-ПОМОЩ
Модератор: Технически модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е53 3.0
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
Ами виж си кода на двигателя в големия талон
, ако е 206S2 e VANOS, също го пише на табелката , която е до казанчето за чистачките 

- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
georgipass написа:Ами виж си кода на двигателя в големия талон, ако е 206S2 e VANOS, също го пише на табелката , която е до казанчето за чистачките
206S1 значи не е както казва и колегата
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
много паянтава ми се вижда тази маса...и не мога да схвана логиката, ако е от бобините и дюзите, защо трябва да я пратят чак отпред на двигателя, но щом казвате приемам на доверие.
@ivo_io
какво стана?
@dj_ennsy_1
паметите на двата комп. - на изгорелият и другият, който си сложил не бяха ли еднакви?
@ivo_io
какво стана?
@dj_ennsy_1
паметите на двата комп. - на изгорелият и другият, който си сложил не бяха ли еднакви?
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
@2bar, тази маса влиза в пластмасовата кутийка където са кабелите за д'зите и за бобините-вътре всичките маси 12 мисля че бяха са свързани на едно.
Памтите които казваш, предполагам имаш в предвид ЕPROM чиповете.. не са еднакви... но аз пробвах и с чипа от стария ми компютър-резултата е че това заглъхване на 2000 оборота го няма, но на празен ход мотора държи между 1700 и 2000 оборота. Не приемливо е да се кара така. Покарах го 40км с надеждата че ще се промени, но уви... колата върви много добре но се форсира сама...
Памтите които казваш, предполагам имаш в предвид ЕPROM чиповете.. не са еднакви... но аз пробвах и с чипа от стария ми компютър-резултата е че това заглъхване на 2000 оборота го няма, но на празен ход мотора държи между 1700 и 2000 оборота. Не приемливо е да се кара така. Покарах го 40км с надеждата че ще се промени, но уви... колата върви много добре но се форсира сама...
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Добре де .. защо все ние трябва да се гламавите и прецаканите...разправям се аз с оная чапла в офиса на спийди , а тя ми твърди че растоянието между Елин Пелин и Карлово е 193км...
Не стига че си надуха цените като за световно ами и пак искат да лъжат и да кярат... С ония педераси от Интерлогистика работих само веднъж и повече няма и да се повтори.. първо ми забавих пратката с 3 дни и второ за кулет дето тежеше няма и 2кг те ми го бяха писали 16
Ето разписката на колегата от компютъра:
Ето и карта на България

Не стига че си надуха цените като за световно ами и пак искат да лъжат и да кярат... С ония педераси от Интерлогистика работих само веднъж и повече няма и да се повтори.. първо ми забавих пратката с 3 дни и второ за кулет дето тежеше няма и 2кг те ми го бяха писали 16

Ето и карта на България

- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
колега
колега аз първо се скарах с тая където ми прие поръчкат,а после и каква е тая експресна заявка която идва на втория ден,после разбрах и че обикновенната стига пак на др.ден,а и на всичкото отгоре 5 пъти и диктувах фамилията си и все пак отново са ми я згрешили
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65

тука пише, че разстоянието няма нищо общо с формирането на цената на куриерската услуга!
Яко са те бумнали гадовете!

Фирмата работим само със СПИДИ и такива проблеми до сега сме нямали... нас ни удрят в кантара

Поздрави,
Д

- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
Re: въпросче за ном.на комп на 520/24в.150к-ПОМОЩ
ха сега да се похваля,от 3 дни вече сме в движение
,смених компа само че вместо 0 261 200 405 сложих на 403
и мога да кажа че колата стана голяма пъргавелка,
направо не мога да повярвам,все едно е друга кола.Големи благодарности
към всички колеги