чистачки E34
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bmw524
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 34 524TD
- Мечтае да кара: E 39
абе пичове,аз съм с оригинални чистачки и когато дойде време за смяна ,просто си смених перата с графитни,които струват 5лв.и съм много доволен.значи филма замазан джам го няма.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: re
PIONEER написа:VesoPesa написа:за причината да са е обърнато рамото, много бих желал Чочо да каже, веднъж каза нещо много вярно за това и държа той да го напише и тук.![]()
Ще споделиш ли за какво става дума,че ми е интересно какъв е замисъла?
въпроса е че не помня точните му думи, за това бих искал той да го каже

- yuliancho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er E38 740iA 4,4l., '99, 286h.p.
- Мечтае да кара: M5 400h.p.+ / 500 h.p.+
- Детайли за колата: V8, S EDC, ASC, TV/Navi 4:9, 17" 245/55/17...много хубави неща...
колеги вчера видях едно Е34 седан с тези гумените чистачки като на много новите автомобили
и незнам как е соред вас, но седяха грозно. Това просто не е за тази кола!

Бъди възторжен идеалист, смел до безумство, влюбен в България до фанатизъм, честен до самопожертвуване[album][/album]
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
yuliancho написа:колеги вчера видях едно Е34 седан с тези гумените чистачки като на много новите автомобилии незнам как е соред вас, но седяха грозно. Това просто не е за тази кола!
И аз съм на това мнение. Никога не бих сложил на е34 такива чистачки та ако ще и да са ми подарък
Георги Пенчев
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: re
Ти от колко години живееш в Русе??? Знаеш ли какво е 2 месеца подред да не пада под -15* Да чакаш 15мин да ти се размразят прозорците да идеш някъде и само да огасиш и точно след 5 мин всичко е пак лед. И пак наново. И така цикълат се повтаря 10-сетина пъти щото такава ми е работата. Това не е София драги. Ако при вас държат ела искарай една зима с едни чистачки при нас и после кажи че още държат. Айде извини ме ама не ми говори врели некипели.\MITETO\ DSB написа:Това че оргиналните издават багажа изобщо не е вярно. Ти ако ги пускш с три пръста лед по стъклото какво очакваш?slavianko написа:Това е другият вариянт колега и аз не съм казал че е лош, просто споменах моятVesoPesa написа:купувам БОШ ЕКО/ по едни брой / и слагам гумените йм пера на огириналните ми чистачки, цялата епопея трае 5 минути и стува 15 лева и не преправям нищоВсе пак аз си го предпочитам защото зимата в Русе често е под -20* и когато падне студ вземам от най простите чистачки защото всяка сутрин са толкова залепнали че трябва буквало с чук да ги разбиваш и отлепяш. И за една седмица ако ще и най оригиналните на БМВ да са пак издават багажа. Ето затова предпочитам да си обърна рамото.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
добре де нека по-запознатите да кажат - за Е34 предлага ли се преден джам с подгрев като на Е32 или само ние сме привилигеровани???

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3