Попромених тва онова!
Модератор: Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Stanchev написа:колегите горе които казват, че на черна кола не и отивали черни лайсни..
ами те оригинални и на бинбян цвят пак са черни лайсните![]()
на мене ми прилича на мината с баданарката. или бояджията е нямал тиксо под ръка да я облепи
това си е лично мое мнение и не обвързвам никого.
Разбрахме твоито мнение,не е нужно да го споделяш по 100 пъти.
Караи си там твоя кораб и си свиркаи

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
чета я тая тема с интерес и все се чудя да напиша ли нещо или не
Принципно още като се продаваше тая кола не ми хареса заради това че все едно е "топната" в басейн с бяла боя
сега обаче като я е оправил отвътре и е сложил и белия мигач отзад коалта изглейда доста добре според мен, само дето отпред нещо не е като хората
може би едни нормални фарове и мигачи биха оправили работата
честно казано с черни лайсни и решетки някак си не мога да си я представа така както е бяла
все пак избора найстина си е твой, направи я така че да ти харесва на теб, а така като гледам сегашните изменения май си на прав път

Принципно още като се продаваше тая кола не ми хареса заради това че все едно е "топната" в басейн с бяла боя

сега обаче като я е оправил отвътре и е сложил и белия мигач отзад коалта изглейда доста добре според мен, само дето отпред нещо не е като хората

може би едни нормални фарове и мигачи биха оправили работата

честно казано с черни лайсни и решетки някак си не мога да си я представа така както е бяла

все пак избора найстина си е твой, направи я така че да ти харесва на теб, а така като гледам сегашните изменения май си на прав път

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Колега страшна колица си имаш! Супер е,направо си ми вдъхновение,за мойта!Еваларка! Не ги слушай за белите бъбреци! Така са супер,единствено ще изглеждат добре ако са хром!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
BULL3T написа:Колега страшна колица си имаш! Супер е,направо си ми вдъхновение,за мойта!Еваларка! Не ги слушай за белите бъбреци! Така са супер,единствено ще изглеждат добре ако са хром!
Ми да ти ги продаде или да ти ги подари направо да се вдъхновиш нацяло

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
JIKI_RACER написа:BULL3T написа:Колега страшна колица си имаш! Супер е,направо си ми вдъхновение,за мойта!Еваларка! Не ги слушай за белите бъбреци! Така са супер,единствено ще изглеждат добре ако са хром!
Ми да ти ги продаде или да ти ги подари направо да се вдъхновиш нацяло. колата си иска 4ерна оптика отвсякъде !
Ако пенчев ме надреди с черна хела и това ще стане:)

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
300 лв струват фаровете ми каза Доли (колегата ми)
Извинявам се за забавянето с информацията ,но вчера малко бях зает и бях забравил
Фаровете са много запазени , без почти никакви следи от камъчета ,без пукнатини по стъклата и металните рингове са оригинално матово черни и само докато ги държах в ръцете и полудях
п.с. Аз този уикенд ще съм в Банско малко да си отпочина - дай ми телефон на л.с. да ти звънна и да я видя колата както и теб разбира се
Тук като окраса в офиса
Георги Пенчев

Извинявам се за забавянето с информацията ,но вчера малко бях зает и бях забравил

Фаровете са много запазени , без почти никакви следи от камъчета ,без пукнатини по стъклата и металните рингове са оригинално матово черни и само докато ги държах в ръцете и полудях

п.с. Аз този уикенд ще съм в Банско малко да си отпочина - дай ми телефон на л.с. да ти звънна и да я видя колата както и теб разбира се

Тук като окраса в офиса

Георги Пенчев
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Искам и аз в този офис да работя

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3