'91 е34 520i Лагер на задна главина

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от R1cerBoy » 01 Авг 2009, 19:48

_65536_kb_sec_ написа:
R1cerBoy написа:Готово ... колата е доста мръсна, но опитно око не може да се излъже :mhihi: Станчев според теб на колко км е????

http://www.palfrenzy.snimka.bg/album.ph ... _id=406168

Смея да твърдя, че едва ли има по-запазена в оригинален вид е34-ка от мойта (или се броят на пръстите на едната ръка на стругар 12ти разряд :mhihi: )

ПС: Снимка на мотора не съм правил, защото има на ауспуха :mhihi: Всяка сутрин го чистя със телена четка иначе е черен и гори масло :mhihi:

а браво колега, да ти е честита. Сменяй си консумативите на време и ще се слушате взаимно доста дълго време

Мерси за пожеланията колега ;) Там е въпросът, че ще я карам до нова година и след това мисля да мина на по-висок левъл :D я с повече цилиндри я следващия модел ... както дойде :D Тогава ще я пусна във форума. Дано някой маняк я вземе да й се радва :D

Аватар
Кара: bmw535

Мнение от blackbery » 01 Авг 2009, 20:30

май трябва да доида на някоя збирка да се запознаем с някои хора
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 02 Авг 2009, 16:26

за това ли говорим:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=75243&highlight=#75243

иначе ще ти пусна снимки на Е30 на над 350,000 км, интериора е същия, като волана, педалите и топката са оригинални, но са по-запазени ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 02 Авг 2009, 17:29

Stanchev написа:за това ли говорим:

иначе ще ти пусна снимки на Е30 на над 350,000 км, интериора е същия, като волана, педалите и топката са оригинални, но са по-запазени ;)

kaто го гледам този колега преди 5 години колата му е била на 180К, а сега е на 95 (ако е същата - купена на 92К :) ) или все такива ги намира - иначе и на моята пише 189К (като гледам през ауспуха се досещам колко ли има отгоре..., а отвътре салона ми е по-добър от този (като изключим тавана), отвън колата ми е пръскана детайлно вероятно многократно (като се загледа човек се вижда - иначе е добре направена) - то най-малкото от камъчета по пътя за бавните ни каляски се получават хубави точки по капак и брони...
и това за изгорялата водна помпа ме разби :ahah: :ahah: :ahah:
все пак се е понаучил сигурно колегата :| малко повече неща за баварците щом още е с нас ... или сигурно говори за помпичката на парното ;) :roll:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... c&start=60

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от R1cerBoy » 02 Авг 2009, 19:20

Преди бях анти бмв фен, но с времето започнах да гледам обективно на нещата ... през това време са ми минали през ръцете доста видове техники и стигнах до следния извод - хубавата кола е запазената, независимо дали е японска или немска. бмвтата са много хубави коли стига да са запазени и като цяло карат мааалко по-малко от японските, но в това няма нищо лошо, защото човек не се жени за колата ... (дори и съпругата се сменя, но по-скъпо от колата)

Станчев тази кола за която съм писъл я счупих преди 2 години. :D Тази на която са снимките я купих преди 4 месеца, мисля че не е нужно да ти снимам талона кога е регистрирана.

Иначе за изгорялата водна помпа мисля, че когато ти си бил на 15 не си знаел защо и е на кола водна помпа :mhihi:

ПС: Нз дали са останали засегнати от писанията ми едно време потребители на форума, но мисля че дължа извинение на тях, защото смело мога да твърдя, че не съм бил прав ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 02 Авг 2009, 22:33

няма смисъл да си ги мерим аз кат съм бил на 15, на кой му е стегната колата и на колко реални километра е ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 02 Авг 2009, 22:57

R1cerBoy написа:Иначе за изгорялата водна помпа мисля, че когато ти си бил на 15 не си знаел защо и е на кола водна помпа :mhihi:

Toва предполагам за мен се отнася, та:
откато стигам педалите съм зад волана сам (преди това баща ми подаваше газ и спираше - аз само въртях геврека)... а краката ми са дълги от около 2-3 години преди 15 ;) а от горе-долу тази възраст вече си правех ремонтите по руските машини ВАЗ и АЗЛК с помощ само от приятели на моята възраст без баща ми... и реално само основен ремонт не съм им правил.
Израстнал съм на село (кой както иска да го тълкува) - и колите ни бяха ежедневната занимавка... а не кафетата... та все си мисля, че повечко съм си изцапал ръцете с масло, ама както каза Станчев - айде да си ги не мерим ;)

Поздрави!

Малкия Иванчо. :)

Потребител
Аватар
Кара: Е34 м20b20 живата легенда
Мечтае да кара: Е34m20b20

тежко е ама не е невъзможно

Мнение от shesticata » 08 Авг 2009, 13:59

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 13 Авг 2009, 3:30

dokie написа:
Stanchev написа:за това ли говорим:

kaто го гледам този колега преди 5 години колата му е била на 180К, а сега е на 95 (ако е същата - купена на 92К :) ) или все такива ги намира - иначе и на моята пише 189К (като гледам през ауспуха се досещам колко ли има отгоре..., а отвътре салона ми е по-добър от този (като изключим тавана), отвън колата ми е пръскана детайлно вероятно многократно (като се загледа човек се вижда - иначе е добре направена) - то най-малкото от камъчета по пътя за бавните ни каляски се получават хубави точки по капак и брони...
и това за изгорялата водна помпа ме разби :ahah: :ahah: :ahah:
все пак се е понаучил сигурно колегата :| малко повече неща за баварците щом още е с нас ... или сигурно говори за помпичката на парното ;) :roll:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... c&start=60

Е, то ако ще си говорим за запазени автомобилчета откъм интериор да направя снимка на моята в купето макар, че колата си е на 456 000 км ,ама какво от това като си върви доволно и май има още хлебец в нея ...

Предишна

Назад към E34