ТДС-а от днес е на 12 часа :(
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dido2900
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 3.0 D 98; Е53 4,4I M pack;ZX12R
- Мечтае да кара: M5 Е34 все още мечтае
Колега,за първата схема става въпрос,но кой точно
питай Dinozab,защото все още не съм го сменил. 

Парите не могат да купят щастие,но някак си е по гот да си нещастен в БМВ, от колкото на велосипед.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Аз имам 4 броя или всичките и между другото сега като гледам два от датчиците не са ми ясни, под № 7 и № 8
Утре ще питам и ще пиша....

- dido2900
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 3.0 D 98; Е53 4,4I M pack;ZX12R
- Мечтае да кара: M5 Е34 все още мечтае
За мен везната клони повече клони към номер 8,но трябва да видя резбата да ли е 12мм
Парите не могат да купят щастие,но някак си е по гот да си нещастен в БМВ, от колкото на велосипед.
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
ре
Wenzy написа:ОК, термостата е едно на ръка - още утре ще се погрижа, но явно и с жалузите има проблем щом не се отварят на 90 градуса
Не се отварят защото температурата в радиатора ти е ниска а в блока е висока. Термометъра на радиатора ти им казва да си твоят затворени. Аз мисля ,че термостата ти не е наред.
Успех с ремонта.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Благодаря момчета
следващият пост ще е като съм сменил термостата какво се е случило
Днес със много премеждия си взех термостат и отдох да го сменям - поговорихме си със Дино, но момчета аз все така не съм убеден , че е термостат и затова не го смених - просто откачих датчика за жалузите и колата си върви прекраясно и държи на зверски изпитания - такива, които дори и като млад шофьор не съм й правил. Стрелката все така си стой на 12 без 1 и затова си мисля, че проблема е е датчика на жалузите - термостата си отваря целият радиатор е топъл, маркучи - всичко е топло, обаче жалузите не отварят и сега си мисля да я накажа тая кола като я оставя един месец без датчик

Днес със много премеждия си взех термостат и отдох да го сменям - поговорихме си със Дино, но момчета аз все така не съм убеден , че е термостат и затова не го смених - просто откачих датчика за жалузите и колата си върви прекраясно и държи на зверски изпитания - такива, които дори и като млад шофьор не съм й правил. Стрелката все така си стой на 12 без 1 и затова си мисля, че проблема е е датчика на жалузите - термостата си отваря целият радиатор е топъл, маркучи - всичко е топло, обаче жалузите не отварят и сега си мисля да я накажа тая кола като я оставя един месец без датчик

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Колеги, понеже си намерих жалузите със всичко необходимо искам да ви помоля да ми наснимате двигателния отсег и да видя кое къде трябва да се монтира и да ги сложа. Тази екстра много ме радва и е крайно време да я сложа на моята кола
За съжаление частите са в насипно състояние и за това съм с тази молба.
Поздрави
Номер 18 трябва ли ми от схемата и как подяволите се включват тези вакуми? Къде се включва 18 ако ми трябва?? Ужас Венци помагай, че умирам за жалузи
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HG81&mospid=47396&btnr=17_0111&hg=17&fg=05

Поздрави
Номер 18 трябва ли ми от схемата и как подяволите се включват тези вакуми? Къде се включва 18 ако ми трябва?? Ужас Венци помагай, че умирам за жалузи

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HG81&mospid=47396&btnr=17_0111&hg=17&fg=05
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Иво, надявам се утре да мога да ти направя снимии с обяснения - номер 18 е сложен под вакума за АГР - успоредно на земята - утре ще се постарая да снимам и да покажа
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
(човече търкощо ръчички с нетърпение) Еее чакам да видя кое къде и да ходя да отнасям онези жалузи. Разбира се ще наснимам целия процес по слагането.
Поздрави
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Здравейте колеги. Благодаря на всички за точните отговори, решенията на проблема и отзивчивостта. Термостата ми е проблем - останал е полуотворен, но и датчика на жалузите беше дал фира.
Благодарение на Дани - "Динозаб" , който ме снабди с датчик, към когото отправям хиляди благодарности и желание за свински изпълнения - с моята ракия, вече жалузите си работят коректно
Термостат другата седмица.
Благодаря на всички
Благодарение на Дани - "Динозаб" , който ме снабди с датчик, към когото отправям хиляди благодарности и желание за свински изпълнения - с моята ракия, вече жалузите си работят коректно

Термостат другата седмица.
Благодаря на всички

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Иво, да знаеш , че не съм те забравил - обещал съм, но съм малко зает.
Ще направя всичко възможно скоро да получиш информацията
Ще направя всичко възможно скоро да получиш информацията

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2