Няма такъв филм като моя :((
Модератор: Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Новият кардан е вече при мен и в момента се монтира на колата. Довечера ще пусна снимки и на двата кардана които са от Е34 М50 В25 и са със съвсем различни карета отзад към дифаЯвор написа:то само при теб има разлики

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Re: ре
slavianko написа:Новият кардан е вече при мен и в момента се монтира на колата. Довечера ще пусна снимки и на двата кардана които са от Е34 М50 В25 и са със съвсем различни карета отзад към дифаЯвор написа:то само при теб има разлики
Славяне , моля те , като пуснеш снимките на всяка цена напиши междуцентровите разстояния на каретата от задната страна в милиметри

Много благодаря и успех

Георги Пенчев
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: ре
Пенчев понеже ме помоли. Ето една две снимки да се види разликата.Penchev написа:slavianko написа:Новият кардан е вече при мен и в момента се монтира на колата. Довечера ще пусна снимки и на двата кардана които са от Е34 М50 В25 и са със съвсем различни карета отзад към дифаЯвор написа:то само при теб има разлики
Славяне , моля те , като пуснеш снимките на всяка цена напиши междуцентровите разстояния на каретата от задната страна в милиметри![]()
Много благодаря и успех![]()
Георги Пенчев
Тук двата отдалеко и почти не се вижда разликата в каретата
http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 70893s.jpg
И да уточня пак. И двата кардана са смъкнати от Е34 М50 В25 които са били така в оригинален вариянт.
http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 71009h.jpg
Това е и втората снимка на която не знам дали си личи че карето е съвсем малко по голямо в диаметър. По спомен мисля към 9мм е разликата и болтовете на единият са 8мм а на другият 10мм. Това са различията и назад са съвсем идентични.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3