Няма такъв филм като моя :((

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 05 Авг 2009, 14:33

Явор написа:то само при теб има разлики :mhihi:
Новият кардан е вече при мен и в момента се монтира на колата. Довечера ще пусна снимки и на двата кардана които са от Е34 М50 В25 и са със съвсем различни карета отзад към дифа ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Re: ре

Мнение от Penchev » 05 Авг 2009, 14:55

slavianko написа:
Новият кардан е вече при мен и в момента се монтира на колата. Довечера ще пусна снимки и на двата кардана които са от Е34 М50 В25 и са със съвсем различни карета отзад към дифа ;)

Славяне , моля те , като пуснеш снимките на всяка цена напиши междуцентровите разстояния на каретата от задната страна в милиметри :idea:

Много благодаря и успех :yes:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: ре

Мнение от slavianko » 07 Авг 2009, 21:53

Penchev написа:
slavianko написа:

Славяне , моля те , като пуснеш снимките на всяка цена напиши междуцентровите разстояния на каретата от задната страна в милиметри :idea:

Много благодаря и успех :yes:

Георги Пенчев
Пенчев понеже ме помоли. Ето една две снимки да се види разликата.
Тук двата отдалеко и почти не се вижда разликата в каретата
http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 70893s.jpg
И да уточня пак. И двата кардана са смъкнати от Е34 М50 В25 които са били така в оригинален вариянт.
http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 71009h.jpg
Това е и втората снимка на която не знам дали си личи че карето е съвсем малко по голямо в диаметър. По спомен мисля към 9мм е разликата и болтовете на единият са 8мм а на другият 10мм. Това са различията и назад са съвсем идентични.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Предишна

Назад към E34