тдс шум
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
тдс шум
www.vbox7.com/play:51145bef тва е 318 тдс веригите са нови вакум помпата не от нея повдигачи нови добавка към маслото след тва ново
амортесиорчето е ново

Re: тдс шум
яко чука авнс.тая кола няма никва центровка...man4o88 написа:www.vbox7.com/play:51145bef тва е 318 тдс веригите са нови вакум помпата не от нея повдигачи нови добавка към маслото след тва ново![]()
![]()
амортесиорчето е ново
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
неправилна центровка и от там детонация, виж аванса на помпата,сьщо и аванс клапана отдолу на гнп ,често се бьрка и се разменят буксите с тая на датчика на масло.ако са разменени (ато става лесно) ще чука защото ДДЕ работи в краина позиция
aaa сетих се също за още 1 вариянт :ivan. написа:тази тема май е само на гадаене,трябва да я види майстор....аз на мнението на колегата,който писа за центровката,другия вариант е да е сгъстен доста мотора,в следствие на доста шлайфана главаИван Стоянов написа:Пич дано не съм прав но си или за бутало или за повдигач,клапан и т.н.
ако е била износена турбината или по друга причина в пътищата м-у турбото и всмукателния колектор включително има повече от нормалното за тдс-а масло,пак ще работи така.маслото се пали преди да е дошло буталото до горе..
и неправилно подредени тръбички от гнп към дюза.тдс-а пали без проблем както и да ги наредиш,но само в един случай не тропа аванса

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
ако приемем че центровката е ок и не са детонации това дето се чуват и впредвид че поне на мен чукането ми идва като от само един цилиндър е напълно възможно да е бутален болт примерно
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
10 мнения
• Страница 1 от 1