Корабът килнат към бакборда...
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
Корабът килнат към бакборда...
Здравейте, колеги!
Забелязвам напоследък, че колата не е баш в хоризонтално положение, замервах, като уж съм спрял на равно, и наистина като че ли има около половин-един сантиметър разлика ляво-дясно при предна и при задна ос. Някой има ли идея от какво може да се е получило това, много й тежа от лявата страна ли
П.С. Преди около месец смених предните горни носачи с втулките както и предни и задни биалети, възможно ли е да има връзка...
Забелязвам напоследък, че колата не е баш в хоризонтално положение, замервах, като уж съм спрял на равно, и наистина като че ли има около половин-един сантиметър разлика ляво-дясно при предна и при задна ос. Някой има ли идея от какво може да се е получило това, много й тежа от лявата страна ли

П.С. Преди около месец смених предните горни носачи с втулките както и предни и задни биалети, възможно ли е да има връзка...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
половин един сант?може и гумите да ти са меки!1сант нищо не е и това уж равно място може да не е толкова равно
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- AceMF
- младши ентусиаст
-
Като казвам напоследък, имам предвид, че гледам специално за това от известно време, едва ли все спирам на място с наклон наляво спрямо колата, особено пък в гаража. Не е от гумите, а един сантиметър не ми се вижда толкова малко. В завои по магистралата с над 150 има вибрации във волана, които не са страшни, но са неприятни.
За пружините дали ще е меродавно, ако замеря разстоянието между две навивки, разликата няма ли да е твърде малка дори за шублер?
За пружините дали ще е меродавно, ако замеря разстоянието между две навивки, разликата няма ли да е твърде малка дори за шублер?
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
AceMF написа:Като казвам напоследък, имам предвид, че гледам специално за това от известно време, едва ли все спирам на място с наклон наляво спрямо колата, особено пък в гаража. Не е от гумите, а един сантиметър не ми се вижда толкова малко. В завои по магистралата с над 150 има вибрации във волана, които не са страшни, но са неприятни.
Бе верно си едър ама чак пък до толко ... Според мене си за пружини... Мойта отзад беше поддала , но това беше от скъсани пружини... Смених ги и се качи доста... Пробвай първо с пружините...
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
SaSo написа:AceMF написа:Като казвам напоследък, имам предвид, че гледам специално за това от известно време, едва ли все спирам на място с наклон наляво спрямо колата, особено пък в гаража. Не е от гумите, а един сантиметър не ми се вижда толкова малко. В завои по магистралата с над 150 има вибрации във волана, които не са страшни, но са неприятни.
Бе верно си едър ама чак пък до толко ... Според мене си за пружини... Мойта отзад беше поддала , но това беше от скъсани пружини... Смених ги и се качи доста... Пробвай първо с пружините...
и аз съм 100% за пружини на бабата
изметнала се е от служба

- AceMF
- младши ентусиаст
-
SaSo написа:Бе верно си едър ама чак пък до толко ... Според мене си за пружини... Мойта отзад беше поддала , но това беше от скъсани пружини... Смених ги и се качи доста... Пробвай първо с пружините...
Само 120 кила. Явно занапред ще трябва да си возя две торби цимент до мен.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Не е накланяне към бакборда, а просто кораба е под крен 1-2 градуса. Нищо лошо. Моята е килната към кърмата, но това е от прекалено возене на багаж и хора на задната седалка.
9 мнения
• Страница 1 от 1