Писна ми ще я продавам

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw X3 Е83 М47
Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d

Мнение от saint85 » 16 Юли 2009, 10:54

Давайте колеги няма ядове ще покажа извлечение кой колко е превел и ще ви ги раздам обратно - само пак да повторя обща сума 155лв вие се сетете колко хора са превели.

Ето темата
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... &start=120

От понеделника почвам да връщам обратно по сметките които сте ми пратили.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 16 Юли 2009, 11:07

saint85 написа:Давайте колеги няма ядове ще покажа извлечение кой колко е превел и ще ви ги раздам обратно - само пак да повторя обща сума 145лв вие се сетете колко хора са превели.

Аз предпочитам да пиеш едно уиски за мое здраве и за здраве на колата ми, за да няма участа на твоята предишна.

Поздрави и с пожелание новата ти кола да докаже реномето на марката и модела.

Дамян
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 16 Юли 2009, 11:13

ddddk написа:
saint85 написа:Давайте колеги няма ядове ще покажа извлечение кой колко е превел и ще ви ги раздам обратно - само пак да повторя обща сума 145лв вие се сетете колко хора са превели.

Аз предпочитам да пиеш едно уиски за мое здраве и за здраве на колата ми, за да няма участа на твоята предишна.

Поздрави и с пожелание новата ти кола да докаже реномето на марката и модела.

Дамян

:yes: Имаш държание на ощипана мацка :!: На никой тук не му е до парите, просто си вземи поука....

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 16 Юли 2009, 11:44

saint85 написа:Давайте колеги няма ядове ще покажа извлечение кой колко е превел и ще ви ги раздам обратно - само пак да повторя обща сума 155лв вие се сетете колко хора са превели.

Ето темата
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... &start=120

Ей, ти обаче нагличък ми изглеждаш...До оня ден ти вися сопола до земята, сега силен го раздаваш...Аре малко се успокой, щото така като гледам не осъзнаваш какво са направили хората за теб...

НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ ЕБАВА С БМВ ОБЩНОСТТА В БЪЛГАРИЯ :!: :!: :!:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw X3 Е83 М47
Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d

Мнение от saint85 » 16 Юли 2009, 13:37

Извинявайте, ако някой съм обидил и наистина съм благодарен за помоща просто ми е болна тема това комби, толкова много мъки и пак не стана кола,вие точно там ме закачате - сега си сърбам това което съм си надробил,просто ми идва в повече да се джаркаме и тука.

Айде със здраве.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от sniper74 » 17 Юли 2009, 16:53

Pei4 написа:Колеги незнам дали това трябва да се коментира, но мисля че някои хора преминаха границата... Как може, че и даже да пише че търси 525 даже беше писал че за 7ма серия , тоя човек срам няма ли ..... :evil: :evil: :evil:

ПП: то едва ли вече всички не са си направи сметка и са разбрали що за човек е, не го познавам колегата, но това което направи , да се подиграе с помощта и добронамереността на хората. НЯМАМ ДУМИ АМА ЩЕ СЕ ОПРАИМ, обаче незнам на при кой цар....

ето за това не помагаме и не сьбираме пари че все ще се намери някой "тарикат" който ще реши да се вьзползва и така страда истински нуждаещия се и заслужаващ помощ много гадно :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 17 Юли 2009, 21:39

Не мислите ли,че вече темата е за ключ? Който имаше да казва нещо си го каза- с пича се изяснихте,така че няма смисъл повече от темата и да се заключва и да отива там в архива... Не искам да ни занимават с глупости и да ни развалят настроението пък и като гледам само се дърпате в тази тема-кой колко дал и т.н. Тези,който сте му дали - халал да му са. Правете добро пък той ако е пич ще намери начин да ви се реваншира. На всички е ясно,че никой не е за 20 лв. ама следващият път същият човек като поиска помощ всеки ще си има едно на ум .
Поздрави !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 18 Юли 2009, 0:06

Така е,по-добре ключ.Аз я започнах тази тема със най-искренни чувства и тъга,че не мога вече да си поддържам колата и мислех че има хора с които мога да си споделя проблема и които ще ме разберат и подкрепят духовно,но уви.Целта на темата бе до къде стига една загубена държава,където и да искаш да работиш нямя къде .И да искаш да си поддържаш колата,колкото и да е елементарно няма как.Винаги има някой да осере нещата,дали волно или неволно. Нищо лично към никой.
Обичай ближния,ближи обичания!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34/М50 и М60
Мечтае да кара: Е34 V12
Детайли за колата: Ооо много са...

Мнение от S_h_e_f_a » 18 Юли 2009, 0:44

Вйе пък как го ус....те този човек за тия 150лв ..... все едно сте му сабрали 1500 :shock: Нито той е забогатял с тях,нито вие сте обеднели. И аз да съм на негово място да давам толкова пара по тази кола и тиа пак да ми прави чалъми много ясно че ще я продам и ще си търся друга ;)
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: СУВ
Мечтае да кара: Мечтите се менят постоянно

Мнение от bmw_7 » 24 Юли 2009, 10:30

Подкрепям Шефа. Ако Вие имате кола, по която постоянно хвърляте пари, постоянно е по сервизите и въпреки това не става и не става, какво ще предприемете??????????? И затова, че сумата от тези които са помогнали е 10-кратно по-малка от дадената от човека сума за ремонти, какво да се прави, колата да си седи пред блока, да не се кара и да не се продава, защото видите ли сайнт85 е взел 150 лв. и сега няма право да си продава колата, нищо че е хвърлил отгоре да кажем 2-3 бона. И от къде стигнахте до извода, че е неблагодарен. Явно пари са се дали много, мерака е бил голям, кой с каквото е помогнал, ама колата не върви и не може да се ползва нормално. Това е.

Потребител
Аватар

Мнение от obsessed » 24 Юли 2009, 18:02

секи сам решава какво да прави с колата си помогнали сте на колегата ок.както казва той ще върне парите вие почнахте даго нападате еййй глеййй сега какво си направил и колко си лош.ми той поне има акъл в тая глава и се е сетил че колкото и да я прави няма шанс да стигне до нещо нормално да има кола като хората и ако му се наложи да излезе на път да знае че ще стигне и ще се върне без никакви ядове.
взимам за пример мен колата съм я взел за 5 бона преди около година и 4 месеца до тука равносметката са още 4 бона за ремонти които ще изплащам до края на 2010г.
в момента съм със спукана глава един милион проблеми още просто не ми се изрежда повече сигурно трябва да се бръкна още 3 бона най- малко за да стане що годе нещо което да запалиш и да тръгнеш на път от точка А до точка Б.без да събираш телефони на познати с пътна помощ защото видиш ли ако стане нещо да си подготвен.
и какво става не смея да я пусна за продан защото ако някой я погледне ще ми е исмеее в лицето че карам ебати баракудата.и последното нещо което е искам да попитам колко хора построиха къщи с резервни части за е-34 знаете ли ако не се сещате вижте в раздела продава части и тогава помислете колко са добри колите.били са добри като нови после някой тапанар ги е карал като за поледно и ги карат към нас ние се хвърляме на тях като мухи на лайна и какво ствава само затъваме в говната повече и повече.
До сега съм карал само японци и мога да кажа че такива проблеми с кола не съм имал а като четя в форума моите проблеми са и ваши такива.така че погледнете нещата реално малко извън слънчевите очила.
извинявам се ако някой "запален бмв фен" ми се убиди но така са нещата според мен и мога да кажа само евала на колегата че е имал акъла да се сети навреме че само проблеми може да има от тук на там и се е ОТЪРВАЛ от колата.
Bratochka Racing Team!

Знам лайната са дълбоки,но ги обичай!!!

Предишна

Назад към E34