реле мигачи Е34
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
реле мигачи Е34
Здравейте, предполагам че е коментирано,знам и за търсачката и ръководството,но ми е спешно и не съм в БГ в момента(не мога да сваля ръководството).Та проблема е следния-десните мигачи са блокирали,светят постоянно(не мигат).Зелената стрелка на таблото също.пробвах с друг бутон за авариините-същото положение.Предполагам че релето се е спекло.Под задната седалка ли да го търся?Възможно ли е да другаде проблема?Колата е 525i 1991 или '92.
Благодаря ви предварително!
p.s.Неволята учи!Намерих го-К16 черно на цвят,намира се до комфорт модула(в ляво от него) в кутията под предния капак.Една пластинка се беше счупила.Махнах я и сега работят само левите мигачи.утре ново.
Благодаря ви предварително!
p.s.Неволята учи!Намерих го-К16 черно на цвят,намира се до комфорт модула(в ляво от него) в кутията под предния капак.Една пластинка се беше счупила.Махнах я и сега работят само левите мигачи.утре ново.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
А защо първо колега не пробва няколко пъти да цъкнеш ляв и със сигурност ще ти се оправят. И при мен е така и все нямам време да го сменя. Когато е студено като пусна десен си мига и като загрее зацепва на десен и вътре на таблото свети постоянно зелената стрелка или пък като пусна аварийни ама после като мръдна лостчето за мигачите на ляво и си изключва десният и се оправят. Не винаги се получава ама напоследък доста често и сигурно и аз ще сменя релето. Значи казваш К16?
2 мнения
• Страница 1 от 1