оригинална антена за е34
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
оригинална антена за е34
Колеги помагаи те търся си антена за задния джам,счупиха я преди време на автомивката като я миеха лепих я обаче греда паднала е някъде,ако някои си има идея от къде мога да си взема такава да пише.Благодаря ви
Антенката се вижда на задния джам

Антенката се вижда на задния джам
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
А без това стърчащото не лови ли радио?
На моята както казваш последните 3 са антената ама няма такава външна антенка, нито дупки по стъклото и си хваща радио екстра
На моята както казваш последните 3 са антената ама няма такава външна антенка, нито дупки по стъклото и си хваща радио екстра
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
за да не пускам цяла тема ще попитам тук....къде точно трябва да е усилвателя на антената на комбито да видя има ли го че мойта лови адски зле
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- predel
- ентусиаст
-
Колеги, нашите коли излизат с заводска антена за ДВ, КВ и УКВ, като за целта се ползват "жиците" на подгрева на задното стъкло. Ако загледате от ляво ще видите как основната лента от горе надолу е разделена на 3. Това са антените (всяка отсечка е антена) и едновременно с това е и нагревател. Усилвателя се намира на лимузината на колонката на задното стъкло зад водача и там е включен кабела на антената и "високото" напрежение за подгрева... По принцип тази малката антенка неможе да е за радио, защото поне тези които съм виждал са много къси за да са в диапазона на кое да е радио... най-вероятно става въпрос за антена за телефон, който работи на близо 2,4. Такива антени с "разпробивка" на стъкло съм виждал и на други коли, на които им е слагана подготовка ДОПЪЛНИТЕЛНО на телефон. Та колега, все си мисля, че тази антенка е такава и може би може да си намериш такава от някоя фирма, която продава елементи за телефонно окабеляване на коли.
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
При мен същата антенка е за ГСМ модула (който ко****тата са ми дръпнали), но се намира на покрива, а не на стъклото (вижда се на снимките ми) - ако е счупена цялата стойка вероятно ще ти е по-лесно да си сложиш някаква хубава тапа, ако само горното тяло (то се навива на шпилка) е прецакано - то има подобни радио антени, които биха паснали...
Относно подгрева + антена:
горе: антена
среда: подгрев + антена
долу: подгрев
... то си го пише на модулчето (усилвателя)
Поздрави!
Иван Иванов.
... то си го пише на модулчето (усилвателя)

Поздрави!
Иван Иванов.
- predel
- ентусиаст
-
dokie написа:...........
... то си го пише на модулчето (усилвателя)![]()
Поздрави!
Иван Иванов.
Всичко е подгрев

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

dokie написа:При мен същата антенка е за ГСМ модула (който ко****тата са ми дръпнали), но се намира на покрива, а не на стъклото (вижда се на снимките ми) - ако е счупена цялата стойка вероятно ще ти е по-лесно да си сложиш някаква хубава тапа, ако само горното тяло (то се навива на шпилка) е прецакано - то има подобни радио антени, които биха паснали...
... то си го пише на модулчето (усилвателя)![]()
Поздрави!
Иван Иванов.
Счупено е само горното тяло,ако намеря нещо подобно ще е добре.Може и да е за гсм не съм 100% сигурен,ако имате някаква идея или саит за такива антени ще съм ви благодарен.
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Авто-морга мисля ще ти свърши работа... такива антенки има на много автомобили - просто ще трябва да пробваш дали ще пасне резбата, а за парите е както се спазариш. Късмет в търсенето 

11 мнения
• Страница 1 от 1