Съвет за 520 i
Модератор: Технически модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
kirililiev написа:zvetiko написа:denko написа:Тука стана малко рибарска история
Да,ако сме на пътя София-Самоков със 140-на някой завой той отива на подводен риболов в яз. Искър ,а аз отивам да карам ски на Боровец.
стига говори глупости бе мен
Когато карах 525i ,с колко бегачки съм се гаврил по тази любима отсечка-бяха много сладки като се напъваха да ме изпреварят.

Мен това са два съвсем различни класи коли-едната е тежка,с невероятно окачване и лепи за пътя, както и да я тормозиш.Другата е лекичка, малко подскача и става да я въртиш или да усещаш как хвърчиш при сравнително ниски скорости .
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
zvetiko написа:kirililiev написа:zvetiko написа:denko написа:Тука стана малко рибарска история
Да,ако сме на пътя София-Самоков със 140-на някой завой той отива на подводен риболов в яз. Искър ,а аз отивам да карам ски на Боровец.
стига говори глупости бе мен
Когато карах 525i ,с колко бегачки съм се гаврил по тази любима отсечка-бяха много сладки като се напъваха да ме изпреварят.![]()
Мен това са два съвсем различни класи коли-едната е тежка,с невероятно окачване и лепи за пътя, както и да я тормозиш.Другата е лекичка, малко подскача и става да я въртиш или да усещаш как хвърчиш при сравнително ниски скорости .
не забравяй какво карам,няма нужда да ми обясняваш,в голяма грешка си за тежките бегачки залепени за пътя

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Цитирал си Пенчев, който ти говори за датчик на коляновия вал, а ти си показал датчик на цилиндровата глава... Ако на диагностиката са ти казали че датчика на коляновия вал е заминал, то отговора на въпроса ти е - НЕ, не е това.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4