Габарити от къде...?
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BUHALA
- кандидат ентусиаст
- Кара: E34-M30/B35
Нямам книжката за ектстрите и експлоатацията и не знаех за екстрата с габаритите.
Сега ходих да видя - имам си я - всичко е ОК...........
........ Обаче имам проблем на дясно си светят преден и заден габарит - нормално, но наляво светят двата габарита заедно с таблото вътре и осветлението на номера отзад. Няма аларма и други явни пипания по инсталацията - така ли трябва да е или някой преди мен е чоплил нещо дето не му е работа
........ Обаче имам проблем на дясно си светят преден и заден габарит - нормално, но наляво светят двата габарита заедно с таблото вътре и осветлението на номера отзад. Няма аларма и други явни пипания по инсталацията - така ли трябва да е или някой преди мен е чоплил нещо дето не му е работа
Добрите момчета обичат реда, а лошите владеем и управляваме хаоса.
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
BUHALA написа:Нямам книжката за ектстрите и експлоатацията и не знаех за екстрата с габаритите.
Mисля да не трябва да е така. На едно Ауди 100 не му светеше таблото и взех от бушона на единия габарит - резултатът е точно като при теб.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
dokie написа:NikiNikolov написа:Ако ти трябва от ляво - просто натискаш два пъти лоста за мигача, ако на дясно искаш - два пъти на дясно, т.е. два пъти да цъкне - 1 път за мигача и още надолу 2-ри път за габарита. Надявам се си ме разбрал за какво става въпрос.
Надявам се и аз - не знаех, че го имаме като ФауВе-тата - отивам за проверка...
ПС: имам го - след мигача напъвате още малко лостчето и светва... тая кола винаги ще има с какво да ме зарадва и учуди... трябва някаква темичка да се обобщят всички "скрити"екстри и как се пускат
Колега те Фау-Ветата са я видяли от БМВ и Мерцедес тази екстра и са я сложили на техните коли

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
тц всички сте в грешка.
В Германия това е изискване тая далавера с габаритите при паркиране да се пуска за да се вижда колата от далеч.
Ето нещо интересно от мене - когато двата габарита отпред са откачени, чек контрола ме пита дали искам да оставя габаритите включени (демек бъзера при коли без чек).
В Германия това е изискване тая далавера с габаритите при паркиране да се пуска за да се вижда колата от далеч.
Ето нещо интересно от мене - когато двата габарита отпред са откачени, чек контрола ме пита дали искам да оставя габаритите включени (демек бъзера при коли без чек).

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2