Габарити от къде...?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Иван Стоянов » 02 Юли 2009, 21:10

Момчета супер сте.Много ме изкефиха коментарите.Мислех че темата ще ви отекчи но тя е станала супер :D :D :D

кандидат ентусиаст
Кара: E34-M30/B35

Мнение от BUHALA » 02 Юли 2009, 23:51

Нямам книжката за ектстрите и експлоатацията и не знаех за екстрата с габаритите.
Сега ходих да видя - имам си я - всичко е ОК...........
........ Обаче имам проблем на дясно си светят преден и заден габарит - нормално, но наляво светят двата габарита заедно с таблото вътре и осветлението на номера отзад. Няма аларма и други явни пипания по инсталацията - така ли трябва да е или някой преди мен е чоплил нещо дето не му е работа
Добрите момчета обичат реда, а лошите владеем и управляваме хаоса.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 03 Юли 2009, 1:26

BUHALA написа:Нямам книжката за ектстрите и експлоатацията и не знаех за екстрата с габаритите.
Сега ходих да видя - имам си я - всичко е ОК...........
........ Обаче имам проблем на дясно си светят преден и заден габарит - нормално, но наляво светят двата габарита заедно с таблото вътре и осветлението на номера отзад. Няма аларма и други явни пипания по инсталацията - така ли трябва да е или някой преди мен е чоплил нещо дето не му е работа

Mисля да не трябва да е така. На едно Ауди 100 не му светеше таблото и взех от бушона на единия габарит - резултатът е точно като при теб.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 03 Юли 2009, 9:01

dokie написа:
NikiNikolov написа:Ако ти трябва от ляво - просто натискаш два пъти лоста за мигача, ако на дясно искаш - два пъти на дясно, т.е. два пъти да цъкне - 1 път за мигача и още надолу 2-ри път за габарита. Надявам се си ме разбрал за какво става въпрос.

Надявам се и аз - не знаех, че го имаме като ФауВе-тата - отивам за проверка...
ПС: имам го - след мигача напъвате още малко лостчето и светва... тая кола винаги ще има с какво да ме зарадва и учуди... трябва някаква темичка да се обобщят всички "скрити" ;) екстри и как се пускат

Колега те Фау-Ветата са я видяли от БМВ и Мерцедес тази екстра и са я сложили на техните коли ;) Има още доста неща, които ще те смаят в този автомобил и няма да ги видиш при Фау Ве чак до Фантом-а :) Все пак това си е народната кола VS самолета на Хитлер :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 03 Юли 2009, 9:59

тц всички сте в грешка.
В Германия това е изискване тая далавера с габаритите при паркиране да се пуска за да се вижда колата от далеч.
Ето нещо интересно от мене - когато двата габарита отпред са откачени, чек контрола ме пита дали искам да оставя габаритите включени (демек бъзера при коли без чек).
Изображение

Предишна

Назад към E34