Мнение за цвят и такива неща...
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Все още съм на кантар за 2 цвята... Този Рубинения Шварц и Дийп Шварц в една друга тема го пуснаха... Предимството на рубина е че е страшно красив и ексклузивен, но ако недай си боже чукнат колата някъде и няма напасване на цвета... А другия също е адски красив и е лесен пък за подръжка
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Сашо , пръскай рубинения и се не бой
Представи си как един ден спираш пред завършения и пълен с хора "Сердика" център и почват да капят лиги наред
Аз когато се оглеждах за кабриото в Швейцария ,почти бях готов да тръгвам за едно ,което не беше Мков пакет ,но беше индивидуал с точно този цвят , шампанско кожен салон, дървесини и т.н.
колата продаваше един нечовек от едно селце ,който имаше Е30 ///М3 кабрио , тази индивидуалка и Е46 ///М3 кабрио ...
Колата на снимка изглеждаше уникална , мисля си ,че просто няма да можеш да си отлепиш очите от колата си после
Георги Пенчев

Представи си как един ден спираш пред завършения и пълен с хора "Сердика" център и почват да капят лиги наред

Аз когато се оглеждах за кабриото в Швейцария ,почти бях готов да тръгвам за едно ,което не беше Мков пакет ,но беше индивидуал с точно този цвят , шампанско кожен салон, дървесини и т.н.

колата продаваше един нечовек от едно селце ,който имаше Е30 ///М3 кабрио , тази индивидуалка и Е46 ///М3 кабрио ...
Колата на снимка изглеждаше уникална , мисля си ,че просто няма да можеш да си отлепиш очите от колата си после

Георги Пенчев
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2