Побърка се
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Побърка се
Днес баща ми ме взима от Стадиона Васил Левски и тръгваме за Младост в задръстването между стадиона и орлов мост колата държеше стрелката на температура точно на средата и в последните метри от задръстването качи температура за 2 мин влезе в червеното спряхме веднага колата и изчкахаме 10 мин.Запалихме я темпа беше паднал с едно деление и почна да качва пак в RED тои я ръчна на втора и температурата почна да спада за секунди свали на средата пак.Перката работи,антифриз има,всичко е ОК.
Според Вас от какво може да е?
Възможно ли е термостата да е вече в почивка?
Според Вас от какво може да е?
Възможно ли е термостата да е вече в почивка?
ТДС - Турбо Див Селянин
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Студена спойка!
Често срещан проблем, за да си сигурен че е това ако го направи пак този номер плесни няколко шамара отгоре на таблото, ако е това стрелката ще се върне или въобще ще се помръдне няма значение на къде ще се отправи пак поплескай я няколко пъти и трябва да се оправи.
Пиши като има развитие!
Често срещан проблем, за да си сигурен че е това ако го направи пак този номер плесни няколко шамара отгоре на таблото, ако е това стрелката ще се върне или въобще ще се помръдне няма значение на къде ще се отправи пак поплескай я няколко пъти и трябва да се оправи.
Пиши като има развитие!
May the BMW force be with you!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
значи не е от мотора,но мен ме сумнява че може да е термото защото колата за 3-4 мин излиза от синиото,а мотора като влезна в червеното беше перфект с нормална темепература дори не беше топла капачката на антифриз и т.н
Много ми е интересно как кола за 2 мин и 3 метра качва в червеното и за толкова сваля
Много ми е интересно как кола за 2 мин и 3 метра качва в червеното и за толкова сваля
ТДС - Турбо Див Селянин
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
5 мнения
• Страница 1 от 1