Интересно решение за "Големия Борд"

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е55

Интересно решение за "Големия Борд"

Мнение от ZLATEN » 29 Май 2009, 21:43

Изображение

Как мислите ? Според мен е доста грозно
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Май 2009, 21:45

аз мисля че ако се сложи един компютър който да оправлява и климатроника, да пуска музика, и да е навигация, и монитора му да замества касетофона + панела на климатроника ще е най добре.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е55

...

Мнение от ZLATEN » 29 Май 2009, 21:47

_65536_kb_sec_ написа:аз мисля че ако се сложи един компютър който да оправлява и климатроника, да пуска музика, и да е навигация, и монитора му да замества касетофона + панела на климатроника ще е най добре.

Така ще стане добре, ма с тези врътки на място на предните духалки е меко казано грозно. Върпоса е кой ще направи PC то да управлява климатика/климатроника

ето това радва обаче ;)

Изображение

Изображение

а тоеа е "hidden" с капаче

Изображение
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 29 Май 2009, 23:33

откраднали са ми идеите тия на последната снимка :twisted:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 03 Юни 2009, 21:51

аз мога да го измисля или да питам но ще излезе доста скъпо това с климатроника и останалите кирии поради цената на контролерите които трябва да се купят (точно това уча) при мене е само за музиката и телефона и е доста яко да си призная направил съм го и на няколко приятеля така, доста са доволни :winky: ако някой има интерес да пише скайп на ЛС всичко ще му обясня. Може да се изкара и инфото от борда даже на компа но за там ще е нужна доста умна глава с много свободно време.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 06 Юни 2009, 12:32

Тъй като имаме един излишен лаптоп и големи мераци да правим глупости, стигнахме до решението да набутаме лаптопа с touchscreen в таблото на тдно e36 и да го вържем към компютъра на колата за да дава постоянна диагностика пък токувиж сме успели и управление за климатроника да напрайм и да изкараме инфото от борд компютъра. :D Това трябва да стане до края на лятото поради огромния недостиг на свободно време. Ако някой има интересни идеи може да ги споделя всичко ще бъде мислено и тествано като вариант.

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 06 Юни 2009, 12:49

drmirchev написа:Тъй като имаме един излишен лаптоп и големи мераци да правим глупости, стигнахме до решението да набутаме лаптопа с touchscreen в таблото на тдно e36 и да го вържем към компютъра на колата за да дава постоянна диагностика пък токувиж сме успели и управление за климатроника да напрайм и да изкараме инфото от борд компютъра. :D Това трябва да стане до края на лятото поради огромния недостиг на свободно време. Ако някой има интересни идеи може да ги споделя всичко ще бъде мислено и тествано като вариант.

какъв интерфейс ще ползвате за диагностика в реално време ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 06 Юни 2009, 23:04

Хъммммм, :winky: , отдавна мисля нещо да се скрива и излиза само.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 07 Юни 2009, 0:26

На мен първия вариант ви прилича на форд ескорт с тея врътки горе :mhihi: Според мен оригиналното си е най-добре :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 25 Юни 2009, 1:42

Програмата за диагностика ще свърши цялата работа като интерфейс също като при елкона :D

Назад към E34