Интересно решение за "Големия Борд"
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
Интересно решение за "Големия Борд"

Как мислите ? Според мен е доста грозно
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз мисля че ако се сложи един компютър който да оправлява и климатроника, да пуска музика, и да е навигация, и монитора му да замества касетофона + панела на климатроника ще е най добре.

- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
...
_65536_kb_sec_ написа:аз мисля че ако се сложи един компютър който да оправлява и климатроника, да пуска музика, и да е навигация, и монитора му да замества касетофона + панела на климатроника ще е най добре.
Така ще стане добре, ма с тези врътки на място на предните духалки е меко казано грозно. Върпоса е кой ще направи PC то да управлява климатика/климатроника
ето това радва обаче

а тоеа е "hidden" с капаче

Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
аз мога да го измисля или да питам но ще излезе доста скъпо това с климатроника и останалите кирии поради цената на контролерите които трябва да се купят (точно това уча) при мене е само за музиката и телефона и е доста яко да си призная направил съм го и на няколко приятеля така, доста са доволни
ако някой има интерес да пише скайп на ЛС всичко ще му обясня. Може да се изкара и инфото от борда даже на компа но за там ще е нужна доста умна глава с много свободно време.

Тъй като имаме един излишен лаптоп и големи мераци да правим глупости, стигнахме до решението да набутаме лаптопа с touchscreen в таблото на тдно e36 и да го вържем към компютъра на колата за да дава постоянна диагностика пък токувиж сме успели и управление за климатроника да напрайм и да изкараме инфото от борд компютъра.
Това трябва да стане до края на лятото поради огромния недостиг на свободно време. Ако някой има интересни идеи може да ги споделя всичко ще бъде мислено и тествано като вариант.

drmirchev написа:Тъй като имаме един излишен лаптоп и големи мераци да правим глупости, стигнахме до решението да набутаме лаптопа с touchscreen в таблото на тдно e36 и да го вържем към компютъра на колата за да дава постоянна диагностика пък токувиж сме успели и управление за климатроника да напрайм и да изкараме инфото от борд компютъра.Това трябва да стане до края на лятото поради огромния недостиг на свободно време. Ако някой има интересни идеи може да ги споделя всичко ще бъде мислено и тествано като вариант.
какъв интерфейс ще ползвате за диагностика в реално време ?
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
10 мнения
• Страница 1 от 1