Въпрос за Е34 525 IX-Комби
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за Е34 525 IX-Комби
Здравейте колеги,
тези дни ще ходя да гледам горепосочения модел с цел покупка и ми трябват доста съвети.
Колата е автоматик-с него съм запознат.
Мотора е м50б25-ще пиша впечатления като го запаля.
Най-много ме притеснява IX-а
Не му знам принципа и слабите места.
Благодаря на всички за съветите предварително.
тези дни ще ходя да гледам горепосочения модел с цел покупка и ми трябват доста съвети.
Най-много ме притеснява IX-а

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
давай ванка и да се прибираш направо с колата регистрирана в UK че тука ни готвят някфи еко такси зли

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:давай ванка и да се прибираш направо с колата регистрирана в UK че тука ни готвят някфи еко такси зли
Само да кажа, имам информация че всички коли специално при нас с различни табли от BG, са привикани в митница

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Re: Въпрос за Е34 525 IX-Комби
ivan. написа:Здравейте колеги,
Най-много ме притеснява IX-аНе му знам принципа и слабите места.
Автомата е НР-18 добре я познаваш

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Въпрос за Е34 525 IX-Комби
ivan. написа:Здравейте колеги,
Най-много ме притеснява IX-аНе му знам принципа и слабите места.
Ванка,ти искаш да се появиш с перфектното комби-да знаеш ще ти завиждам малко.И гледай да е с колкото се може повече екстри-пълен ел.пакет на седалките,темпомат,голям борд с командване от мигачите,чек контрол,климатроник,два еърбека според мен са задължителни екстри.

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
колеги това че колите с чужди номера са привикани е пълен смях!
Още повече ако колата е с европеиски номера и копче не могат да ти кажат!
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
IAV написа:колеги това че колите с чужди номера са привикани е пълен смях!
Добре, виждам че много ги разбираш

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Peter Angelov написа:IAV написа:колеги това че колите с чужди номера са привикани е пълен смях!
Добре, виждам че много ги разбирашЗатова във Варна се покриха сички с табели USA, UK....
заповядаи в София да видиш колко се карат!
Те във Варна са малко чалнати по принцип!
Но кола с табели от евро съюза и копче не могат да ти кажат!
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Peter Angelov написа:IAV написа:колеги това че колите с чужди номера са привикани е пълен смях!
Добре, виждам че много ги разбирашЗатова във Варна се покриха сички с табели USA, UK....
Не бих се учудил ,ако си прав.В момента само на здравната каса не достигат 800млн. и на НОИ още 400млн. и всички се юрнаха да събират пари от всякъде и започнаха простотиите.За какво мислите ,че го направиха номера със задължителните рецепти-всеки ,който не плаща здравни осигуровки да почне да плаща ,за да може да си взема лекарства.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ванка , аз да ти кажа също да купуваш комбито ,но само ако е в състояние , в което като си го видял от пръв поглед да си отворил такива очи
а като си отворил вратата и си седнал реакцията да е била
По темата има писано , в общия случай е много специфична поддръжката,ако това е само питане по-добре си намери със задно предаване
Георги Пенчев

По темата има писано , в общия случай е много специфична поддръжката,ако това е само питане по-добре си намери със задно предаване
Георги Пенчев
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65

Закона в България (и не само тук) казва, че гражданин на чужда държава, за която не се изисква виза може да пребивава в България свободно до 3 месеца. След 3-тия месец, ако иска да остане, трябва да се регистрира и да почне да си плаща данъците на нашата Татковина.
С други думи, ако си чужд гражданин и си караш личния автомобил в България, този номер минава 3 месеца. След това трябва да го регистрираш в регионалния КАТ по адрес на твоята регистрация и да си плащаш данъците.
Втория вариант е да караш автомобила на чужд гражданин с пълномощно с легализиран превод. В този случай имаш проблем с техническия преглед - трябва да караш колата в града на регистрация и да минаваш преглед (за EU на всеки 2 години, само в България е на 1 година, нищо, че сме част от EU). И като отидеш там някъде да и минеш прегледа и Оп, Я, ами данъка? И айде плащаш тамошния данък... или пък току виж истинския собственик, дето ти е дал пълномощното, му дошъл друг наклон на... това-то и я обявил за открадната и оп, както каза Петьо остава в митница за неизвестно време...
Третият вариант (истинският) е, че в България никой, ама никой не такова законите за слива. Както се казва "Че плащам! Те че ми кажат да плащам! Нема да плащам!" И тези дето трябва да гонят неплащащите и не таковат и въобще всички сме си таковали таковата и въобще семката ни е изтакова, за нищо не ставаме... отплеснах се...
Искам да кажа, че няма вариант да караш и да не плащаш. Или тука или там трябва да плащаш.
Абсурдизма на България стига до там, че изпълнителната власт не познава законите въдедени от законодателната власт, а законодателната власт във същото време е тази назначила изпълнителната власт. Демек шефът ти те е назначил да продаваш домати на определена цена, а пък се оказва, че ти не знаеш цената на доматите и затова ги раздаваш безплатно и шефът ти знае това и той също се нарежда на опашката за безплатни домати и му е през оная работа, че доматите всъщност са негови... баси държава, а!
дали стана ясно какво искам да кажа...?
Поздрави,
Д

- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
Що си игра да пишеш толкова много бе колега?Направо ме заболяха очите да чета
Както казваш нали сме вече европейци та и институциите ни почнаха да ги компютаризират и май не останаха хора дето да си мислят че могат да не плащат.Рано или късно Държавата си взима нейното.Прилагам пример с един познат който се разправяше с коли и онзи ден получи от общината писмо в което пише че дължи една тлъста сума за всичките години назад през който е имал регистрирани мпс-та на негово име та ако ще това да е било и за по един месец.Май не писах много по-малко а?

13 мнения
• Страница 1 от 1