Е34 ТДС-странно позагряване?
Модератор: Технически модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
В началото те уважавах, но погледни с хейтърските мнения от няколко месеца и постоянните намеци за комплекси към всички и си отговори на въпроса, защо съм написал това. Мислех да не ти го пиша но е хубаво да си отговориш, аджеба верно ли всички са комплексари или проблема е в теб.
Както написах нямам нищо против никой тук, а просто си говорим и правим равносметка. Ако това на теб не ти харесва по някакъв начин - съжалявам.
И не мисля че трябва да се натоварвам да ти чета намеците какъв комплексар съм бил, след като изрично написах по-горе че просто си говорим. Аре със здраве.
ЕДИТ: Аз каквото имах казах, не разбрах ние с какво сме комплексари? Не е така това което написах за прекомерната профилактика ли или? Щото май ти нямаше какво да кажеш и започна с изтърканите фрази.
Както написах нямам нищо против никой тук, а просто си говорим и правим равносметка. Ако това на теб не ти харесва по някакъв начин - съжалявам.
И не мисля че трябва да се натоварвам да ти чета намеците какъв комплексар съм бил, след като изрично написах по-горе че просто си говорим. Аре със здраве.
ЕДИТ: Аз каквото имах казах, не разбрах ние с какво сме комплексари? Не е така това което написах за прекомерната профилактика ли или? Щото май ти нямаше какво да кажеш и започна с изтърканите фрази.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Досега само за един човек съм намекнал, че има комплекси, ти ако намираш себе си в думите ми, вината не е в мен. Аз също те уважавах... съжалявам. Добре ще е само да си говорим, а не да сереме на хората, каращи грешните коли.
Извинявайте, че ви се бъркам в раздела. Това ми е за последно...
Извинявайте, че ви се бъркам в раздела. Това ми е за последно...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Началото за н-ти път бе поставено от колегата с великия 525 ,който аз съм карал купувайки си го сам а не подарен от батко ми преди повече от 10 години....
Лично се убедих , че многократно към колегата Славянко бе проявена незаслужена деликатност ,която той не оцени и продължи периодически да дразни. Това, че повечето колеги си мълчат означава единствено ,че са с по-висока култура и интелект .
Писнало ми от такиви дразнители, както в живота, така и тук във форума .
За съжаление се конфронтираха двама далеч по-интелигентни и знаещи хора .
Славянко ,когато пожелаеш ела да сравним колите, както и интелекта ни . Както и банковите ни сметки ако щеш ! Колата ти и 5 турбини да и сложиш няма да напомпа достатъчно липсата ти на себеуважение ,което компенсираш с с думи като сране , кочини и гробници . Сигурен съм ,че когато пишеш за тдс-а изпитваш удоволствие от последващите дразги .
А колкото и да ти е кофти някой явно те е минал с разцепена от каране ТДС-ка . Дали ще ти мине като продължаваш да се изказваш в псевдомутренски стил ?
Е.и му майката . То бива жлъч, бива но вол за мезе не бива !
525и в гадно сиво ,с тапицирано рекаро и менте брони е най-великата кола във форума ! Някой против?
Лично се убедих , че многократно към колегата Славянко бе проявена незаслужена деликатност ,която той не оцени и продължи периодически да дразни. Това, че повечето колеги си мълчат означава единствено ,че са с по-висока култура и интелект .
Писнало ми от такиви дразнители, както в живота, така и тук във форума .
За съжаление се конфронтираха двама далеч по-интелигентни и знаещи хора .
Славянко ,когато пожелаеш ела да сравним колите, както и интелекта ни . Както и банковите ни сметки ако щеш ! Колата ти и 5 турбини да и сложиш няма да напомпа достатъчно липсата ти на себеуважение ,което компенсираш с с думи като сране , кочини и гробници . Сигурен съм ,че когато пишеш за тдс-а изпитваш удоволствие от последващите дразги .
А колкото и да ти е кофти някой явно те е минал с разцепена от каране ТДС-ка . Дали ще ти мине като продължаваш да се изказваш в псевдомутренски стил ?
Е.и му майката . То бива жлъч, бива но вол за мезе не бива !
525и в гадно сиво ,с тапицирано рекаро и менте брони е най-великата кола във форума ! Някой против?
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4