ще купувам БМВ520

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RealDex » 06 Май 2009, 17:49

На мен ми е интересно без кожа и автоматик какви други екстри са останали? :roll:
Може би ел.стъкла, огледала и централно заключване?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 06 Май 2009, 18:02

хладилник???
шибидах???
автопилот???
ел регулируем волан???
ел седалки с памет???
ел задглавници отзад с памет???
телефон???
Hi-Fi музика + чейнджър???

да те питам ли за още от тези дето се предлагат дали ги има в въпросната кола или просто да се смеем.
Ако ставаше въпрос за Лада, ел джамове и централно щяха да са всички екстри. Ама това е Е34 което е опитното зайче на БМВ, където се насаждат всякакви неща.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 06 Май 2009, 21:25

колеги защо го обърнахте пак на заяждане с колегата???аз мисля че за средно статистическия българин "всички екстри"=ел.стъкла,огледала фарове,люк,клима,кожа,махагон,а оттам на сетне се почват с гъзарийките,хладилниче,седалки с памет,подгрев и т.н.
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RealDex » 06 Май 2009, 21:32

Не е заяждане.Чисто любопитство от наша страна с Капитана да разберем кои са всички тез екстри за 2500 лева.Живо сме се заинтригували просто това е. :winky:

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 06 Май 2009, 21:53

Съветвам автора на темата да се ориентира само към представители на модела от последните години на производство, след фейслифта. Гледай да е с новия фреон, че иначе ядове!
За мен лично освен това наличието на кожа е задължително /климата се подразбира/.
От моторите безспорен фаворит представяне-поддръжка-разход е М50Б25, но се намират рядко /заради акциза/ и често са на последно раздаване. От масовите М50Б20 с ванос е следващия избор заради по-голямия въртящ момент в ниските и по-ниския разход. Карал съм и без ванос, сега карам със и разликата е осезаема.
За газта имам негативно отношение и успешно успявам да я избягвам, води до маса проблеми. Има писано ужасно много във форума. Сам можеш да прочетеш.
Е34 е отличен автомобил и 1000% ще останеш повече от доволен.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ушна клиника

Мнение от mitko_1a1 » 06 Май 2009, 22:37

NeoPrint написа:Съветвам автора на темата да се ориентира само към представители на модела от последните години на производство, след фейслифта. Гледай да е с новия фреон, че иначе ядове!
За мен лично освен това наличието на кожа е задължително /климата се подразбира/.
От моторите безспорен фаворит представяне-поддръжка-разход е М50Б25, но се намират рядко /заради акциза/ и често са на последно раздаване. От масовите М50Б20 с ванос е следващия избор заради по-голямия въртящ момент в ниските и по-ниския разход. Карал съм и без ванос, сега карам със и разликата е осезаема.
За газта имам негативно отношение и успешно успявам да я избягвам, води до маса проблеми. Има писано ужасно много във форума. Сам можеш да прочетеш.
Е34 е отличен автомобил и 1000% ще останеш повече от доволен.
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
мити ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M42 купе
Мечтае да кара: BMW самолет M power пакет

Мнение от 24vintila » 07 Май 2009, 10:56

dj_ennsy_1 написа:Ей сега ще те почнат с това "всички екстри" ;) И покажи малко снимки на обекта.
Da,Da,Da :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M42 купе
Мечтае да кара: BMW самолет M power пакет

Мнение от 24vintila » 07 Май 2009, 11:06

_65536_kb_sec_ написа:хладилник???
шибидах???
автопилот???
ел регулируем волан???
ел седалки с памет???
ел задглавници отзад с памет???
телефон???
Hi-Fi музика + чейнджър???

да те питам ли за още от тези дето се предлагат дали ги има в въпросната кола или просто да се смеем.
Ако ставаше въпрос за Лада, ел джамове и централно щяха да са всички екстри. Ама това е Е34 което е опитното зайче на БМВ, където се насаждат всякакви неща.
Е за Лада трябват и ЛЯТНИ джанти за вси4ки екстри капитане,а за 34етворката пропуснахме и навигацята :D

Предишна

Назад към E34