двигателя тресе - помощ
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е53 3.0
колеги
по принцип Митака ми каза за този ултра звук,ама точно сега по празниците трудно а и колата я изтормозих,иначе почистване по БГ с нафтица и много гълтане
а и малко медно кабел,но иначе блеснаха,казаха ми и с ръждопреобр. ама не го използвах,както писах 2 се бяха бетонирали и работеше като трактор.а сега мърка

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
колега
dj_ennsy_1 написа:какво гълтане бе човекя ми разясни какво прави всъщност, че и аз трябва отново да чистя 2 броя...
1 пълниш с нафтица отгоре
2 жикаш с жичката/нежно/

3 дерпаш/смучеш/или там както искаш го наречи
4 плюеш(с извинение) /и това упражнение се повтаря докато блесне вътре/
др.начин на ултра звук/по-добрия вариант/ с/у 30лв на дюза
успех

А и само да вмъкна че сега я пробвах и се стрелва като стреличка

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Добре де.. това нали е един вид електомагнитно клапанче. Демек-като не си подал напрежение, дюзата е затворена. Как така дупчиш с жичката и дърпаш... Не че нещо, но не виждам как ще се получи, разбираш ли ме... иначе не е за ултразвука-както казах и одеве-носих ги вече-осети се разлика, ама за месец и до там... имам 1 или са 2 но ми правят мизерии... и като поработи 5 минути колата и изведнъж тръгва. Но събота ще ги сваля отново и ще ги полекувам малко, пък каквото стане. Колата си я карам всеки божи ден-с нея ходя на работа и вечер излизам, отделно петък/събота по Пловдив на бар ... колата не се спира. 75% от времето се кара на бензин, останалите 25 на газ... имам добавка в бензина на валволин за почистване на дюзите и въпреки това пак се цапат. Знам че е от скапаните горива, ама какво да направя, от къде да зареждам...
- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
колега
ами няма от къде да се зарежда,май на вскъде ги обогатяват,а за дюзите си напълно прав,точно това ми и казаха,че трябвало да им се подаде постоянен ток за да отворят,ама аз не го направих,просто го почистих отгоре в дупките,но 2 ми бяха много зле за сега е екстра ще видим до кога 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2