здр колеги моля помогнете
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
здр колеги моля помогнете
здравеите на всички колеги от скоро имам 520i е34 м50 опитах да го вартя на пета ама нешто несе получава дали и има нешто на колата или просто несе получава заштото сам с обикновен деферинциал инач колата си варви доста добре каво е вашето мнение
- comeon1985
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520; E39 520; E36 318

...не можеш да промениш картите, които са ти раздадени...но можеш да промениш начина, по който да ги изиграеш...
BMW E34 M5 Tribute
http://www.vbox7.com/play:7199fc05

BMW E34 M5 Tribute

http://www.vbox7.com/play:7199fc05
- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Re: здр колеги моля помогнете
джакомо написа:здравеите на всички колеги от скоро имам 520i е34 м50 опитах да го вартя на пета ама нешто несе получава дали и има нешто на колата или просто несе получава заштото сам с обикновен деферинциал инач колата си варви доста добре каво е вашето мнение
Пета е само за тръгване, няма как да ти се завърти колата на нея. Трябва да се засилиш със 100-тина километра към бетонна стена и тогава да пробваш в последния момент да я завъртиш - със сигурност ще стане.
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Колега не е лесно особенно без шпер - тренировки му е майката и постоянство аз сега от зимата не бях се връткал и сега на събора ми трябваха 2 кръга докато се окопитя и разбера за какво става вапрос -кога ще тръгне и колко ще поднесе и контрола с газта и волана е много важен - ама съм яко зле забравил съм всичко се едно сега се качвам да карам добре че поне веднъж се получи красиво 

Re: здр колеги моля помогнете
Vlados написа:джакомо написа:здравеите на всички колеги от скоро имам 520i е34 м50 опитах да го вартя на пета ама нешто несе получава дали и има нешто на колата или просто несе получава заштото сам с обикновен деферинциал инач колата си варви доста добре каво е вашето мнение
Пета е само за тръгване, няма как да ти се завърти колата на нея. Трябва да се засилиш със 100-тина километра към бетонна стена и тогава да пробваш в последния момент да я завъртиш - със сигурност ще стане.
Колегата имаше предвид пета (ударението е на А,част от крака)

Бая трудно е аз не съм пробвал и не смея да правя бърнауд.
Фатката е да завъртиш гумите,знаеш как предполагам и да натиснеш спирачката но с определено усилие.Защото спирачната система първо хваща предните колела и после задните.По-този начин блокираш предните колена задните си въртят.При автомобилите с предно предаване е елементарно това, защото издърпваш ръчната(която е отделна система от главната спирачна и блокира само задните колела)и на полусъединител тръгваш с много таз.Имай предвид че на коли със задно предаване това е много опасно:
-бързо износване на задните накладки.
-опастност от разцепване на спирачните дискове.
-износване на съединителя.
-повреди по карданната предавка както и на диференциала.
-и така нататък и така нататък защото това е огромно натоварване на автомобила.Ако не си сигурен в себе си не го прави.
Има и техники разни.Повечето разхлабват задния спирачен механизъм.
Някой слагат петата на газта и пръстите на спирачката, други обратното това вече както ти е по-лесно.

8 мнения
• Страница 1 от 1