Оправих разходомера

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Оправих разходомера

Мнение от plamenppppp » 05 Апр 2005, 11:01

:D :D :D Здравейте пичове !!!!!
Най после успях да намеря малко свободно време и разглобих таблото , и смених батериите , както Дизелбой ме посъветва !!!
И е бил прав !!!!
Разходомера тръгна!!! :D
Не се бяха разтекли още , ама се бяха скапали !!!!
Благодаря на всички и най вече адмирации на Дизелбой!!! :mhihi: :D :lol: ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от dr-who » 05 Апр 2005, 14:48

бе да те питам, той изобщо ли не ти е работил? или е запичал от време на време
щото аз имам един странен проблем с него, работи си както трябва но запича на 10/100 от време на време и трябва или да дам рязко газ или да пусна рязко педала за да се оправи пак да почне да отчита, дали може и при мен проблема да е от тези батерии? :help:
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 05 Апр 2005, 19:15

dr-who написа:бе да те питам, той изобщо ли не ти е работил? или е запичал от време на време
щото аз имам един странен проблем с него, работи си както трябва но запича на 10/100 от време на време и трябва или да дам рязко газ или да пусна рязко педала за да се оправи пак да почне да отчита, дали може и при мен проблема да е от тези батерии? :help:

ако си с м 50 мотор и си с дигиталното тобало за километрите ти приятелю батерии нямаш при теб проблема е от друго и при мен се ебаваше така и смених таблото може да е механи4ен проблем при теб
ИзображениеИзображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от plamenppppp » 05 Апр 2005, 20:25

При мен работеше само от крайно до крайно положене,т.е. като подам газ се криеше на максимум, отнемам газта - веднага бягя на 0 .
Интересното е че в такива случаи,както съм чувал , се губят и част от уредите . При мен обаче си работеше всичко освен разходомера . А и друго - вече ми светна инспекшъна- а преди го нямаше . Не барчетата за смяна на маслото /при мен не светят от край време - не знам защо/,а надпис инспекшън !
Но както казва Дизелбой възможно е да има разлика в таблата !!!

Назад към E34