помогнете на модератора ни
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
помогнете на модератора ни
трябват му спешно нивоматни амортисьори....
че няма да може да дойде с комбито на събора

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Това е лошо пичове
Аз когато се уплаших за моите ми казаха 1200 лв на парче нови от немция
но излязаха читави
Вижте колегата NIK http://www.bmwpower-bg.net/forums/profi ... le&u=15173 той има много е34-ки на части, даже със сигурност имаше нивоматно комби

- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
Re: помогнете на модератора ни
the_gate написа:трябват му спешно нивоматни амортисьори....
---А ти ще идваш ли на събора?

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
Re: помогнете на модератора ни
Adrenalinka написа:---А ти ще идваш ли на събора?По темата.Хайде колеги с авточасти.Помагайте.
в събота ще довтасъм

а по темата намерихме му от 2-ма човека ...

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Много благодаря на the_gate, Иво Станчев и Павчо от когото взех двата амортисьора
Взех си онзи ден джантите от боя и отидох да кача летните гуми и както колата беше на крика във въздуха и изведнъж шурнаха двата амортисьора
Гледам и невярвам на очите си ... Няма смисъл да споменавам колко гадно ми стана ,но като размислих по-философски и прецених ,че над 700 К км те издържаха геройски на какво ли не - каране по разбити пътища , каране с много високи скорости по магистралите и дефилетата , каране по неравните заснежени проходи, писта Дракон и да не забравя един случай през далечната 2006 година , когато работех по монтажа и поддръжка на асансьорите та благодарение на комбито успявах да покривам в продължение на едни 2 месеца денонощно асансьори от гр.Обзор до с.Синеморец ( половин България по източната граница , по НБЕТНА максимум 2 часа от повик за авария !!!).Бях си тръгнал от Синеморец и на правата със спускане и изкачване веднага след Ахтопол в посока Бургас забравих ,че в най-ниското има една ужасна бабуна от която автомобилите скачат , карах със 140 км/ч бързах за Слънчев бряг и само успях в последния момент да намаля малко до 120 км/ч , последва толкова зрелищен скок ,от който се уплаших зверски - каскада като онзи булевард с нанадолнището със скоковете в Бевърли хилс дето заснемата всички каскади със скокове по касовите филми , предполагам близо 1 метър ,как тогава още издържаха тези амортисьори незнам
Както и да е , днес трябва да стане готова колата за да мога да я карам и да си пътувам с нея за събора
Много благодаря за отношението и помоща още веднъж
Георги Пенчев

Както и да е , днес трябва да стане готова колата за да мога да я карам и да си пътувам с нея за събора

Георги Пенчев
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
аз имам такива..ама не знам дали са изпуснали-леко са омаслени.давам ти фото да видиш_65536_kb_sec_ написа:Пенчев старите какво ще ги правиш???
драсни ми едно ЛС защото имам идея.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Стоянчо , разбери се с Иво или Бисер , колегата дето ми продаде неговите настоя да му ги дам не само за да търсят начин за отремонтирането им а да тестват варианти за промяната на характеристиката им в реално време на автомобила , нещо като в туринг серийте
Ако успеят ще имаме зверски задни амортисьори
п.с. Вчера вечерта ходихме малко да покараме на една отсечка през ноща Франкенщайн , моето комби , една ///М5-ца Е34 и още една силна Е34-ка , много съм доволен
Ще се пие на събора
Георги Пенчев

п.с. Вчера вечерта ходихме малко да покараме на една отсечка през ноща Франкенщайн , моето комби , една ///М5-ца Е34 и още една силна Е34-ка , много съм доволен

Ще се пие на събора

Георги Пенчев
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Жорка моята идея е точно същата - осъществяване на принципа на който работи EDC системата, освен ремонта на самите нивомати.

12 мнения
• Страница 1 от 1