Лоста на автоматика!
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Лоста на автоматика!
колеги да питам ако някой е пробвал дали скоростния лост на автоматика от Е39 ще стане на Е34 говоря най горната част дето я отскубваш нагоре директно!Да стане с объл лост убавицата!
- IAV
- младши ентусиаст
-
RealDex написа:Колега преиграваш малко тука ми се струва!
Няма ли какво друго повече да ъпдайтваш ами се занимаваш със скоростния лост и то по такъв начин?
Купи си готина "кобра".
А и още един приятелски съвет...махни го тоз теглич оттам.
не става въпрос за колата от галерията

А теглича не може да се махне!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
IAV написа:RealDex написа:Колега преиграваш малко тука ми се струва!
Няма ли какво друго повече да ъпдайтваш ами се занимаваш със скоростния лост и то по такъв начин?
Купи си готина "кобра".
не става въпрос за колата от галерията![]()
Щом има флекс няма проблеми

П.С. не съм те забравил, оня нещо е голяма мъгла

- IAV
- младши ентусиаст
-
///peter написа:IAV написа:RealDex написа:Колега преиграваш малко тука ми се струва!
Купи си готина "кобра".
не става въпрос за колата от галерията![]()
Щом има флекс няма проблеми![]()
П.С. не съм те забравил, оня нещо е голяма мъгла
еи опасен си!
А в крайна сметка някой понятие има ли дали може да стане тая врътка ,че мисля че ставаше ма не съм сигурен!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- IAV
- младши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:лоста лесно се слага от Е39 но единственото условие е да се подкъси пишчицата която е вътре.
е това ме интересуваше!

Грозно е не върви.Все пак е лимузина а не да си туриш ремаркето и да обираш дини и пъпеши от бостана на село.

А иначе за лоста не вярвам да не може да стане.Ако е тясна дупката ще се разшири и обратното.Незнам откъде да си намериш такава в моргите едва ли ще има.Пусни тема в Подфорума на Е39 може и да се намери някое старо или деа знам.
Ама аз ти казах вземи си една готина кобра.Тя е почти същата по форма както на автоматика.
Само на мен ли, в Е39 ми стои всичко,някакси ''лигаво''
Грубата визия,на която целта е да е удобна(и е на 100%постигнато в е34).................е аз като страстен пушач,гледам пепелника-в е39 е невъзможно да се отцели,а в е34 ,какво ще кажеш
Когато и да съм си сложил кафето до лоста на автомата-никога не е падало;
Според мен разваляш визията и от най-малкия детайл-патерицата,която си има воята визия и практичност.

Грубата визия,на която целта е да е удобна(и е на 100%постигнато в е34).................е аз като страстен пушач,гледам пепелника-в е39 е невъзможно да се отцели,а в е34 ,какво ще кажеш

Когато и да съм си сложил кафето до лоста на автомата-никога не е падало;
Според мен разваляш визията и от най-малкия детайл-патерицата,която си има воята визия и практичност.
- IAV
- младши ентусиаст
-
RealDex написа::D флекса вика!Логичен вариант между другото.
Грозно е не върви.Все пак е лимузина а не да си туриш ремаркето и да обираш дини и пъпеши от бостана на село.
![]()
![]()
А иначе за лоста не вярвам да не може да стане.Ако е тясна дупката ще се разшири и обратното.Незнам откъде да си намериш такава в моргите едва ли ще има.Пусни тема в Подфорума на Е39 може и да се намери някое старо или деа знам.
Ама аз ти казах вземи си една готина кобра.Тя е почти същата по форма както на автоматика.
колега само ти ли не разбра че става въпрос за автоматик?
А Иван може и да се окаже прав за лоста ,въпроса е че моя е преживял нещо тежко и трябва да се смени и за това се чудех дали да не сложа друг тип!А относно пепелника на Е39 и Е34 е като да сравняваш кофа за болклук с кошче за под бюрото!

Какво и да е преживял-винаги може да се ползва оригинала.IAV написа:RealDex написа::D флекса вика!Логичен вариант между другото.
![]()
![]()
колега само ти ли не разбра че става въпрос за автоматик?
А Иван може и да се окаже прав за лоста ,въпроса е че моя е преживял нещо тежко и трябва да се смени и за това се чудех дали да не сложа друг тип!А относно пепелника на Е39 и Е34 е като да сравняваш кофа за болклук с кошче за под бюрото!

by ''kompleksa''
- mikluho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315
Re: Лоста на автоматика!
IAV написа:колеги да питам ако някой е пробвал дали скоростния лост на автоматика от Е39 ще стане на Е34 говоря най горната част дето я отскубваш нагоре директно!Да стане с объл лост убавицата!
ако твойта ръкохватка е за смяна /износен мести се спрямо лоста/ поръчай си една оригинална /за Е34/ и не се занимавай с кичозни изпълнения .
оригинална в Дару и Камор е около 40 лева
На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
- IAV
- младши ентусиаст
-
mikluho написа:IAV написа:колеги да питам ако някой е пробвал дали скоростния лост на автоматика от Е39 ще стане на Е34 говоря най горната част дето я отскубваш нагоре директно!Да стане с объл лост убавицата!
ако твойта ръкохватка е за смяна /износен мести се спрямо лоста/ поръчай си една оригинална /за Е34/ и не се занимавай с кичозни изпълнения .
даже е по евтина само горната част беше ако не бъркам 26-8 лева!
е какво е проблема тогаваIAV написа:mikluho написа:IAV написа:колеги да питам ако някой е пробвал дали скоростния лост на автоматика от Е39 ще стане на Е34 говоря най горната част дето я отскубваш нагоре директно!Да стане с объл лост убавицата!
даже е по евтина само горната част беше ако не бъркам 26-8 лева!

by ''kompleksa''
14 мнения
• Страница 1 от 1