Е34 - кардан
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Е34 - кардан
Христос Воскресе!
Честит празник на всички.
Вчера като карах по Тракия забелязах,че не 3-та след 3 хил. оборота има едно много гадно тресене точно между задните седалки и се чува трррр.Същото го има и на 4-та между 1 500 - 700 оборота,както и на 5-та,но там почти не се усеща.Ако можете да ми подскажете какво точно може да е кардан,диференциал... Става въпрос за 525 ТДС,комби,92г.
Благодаря предварително.
Вчера като карах по Тракия забелязах,че не 3-та след 3 хил. оборота има едно много гадно тресене точно между задните седалки и се чува трррр.Същото го има и на 4-та между 1 500 - 700 оборота,както и на 5-та,но там почти не се усеща.Ако можете да ми подскажете какво точно може да е кардан,диференциал... Става въпрос за 525 ТДС,комби,92г.
Благодаря предварително.
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Re: Е34 - кардан
burner90 написа:Христос Воскресе!
Благодаря предварително.
най вероятно опорен лагер,няма ли канал или подемник някаде да я прегледате и да спрете да гадаете

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
5 мнения
• Страница 1 от 1