пера и чистачки

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

пера и чистачки

Мнение от Bavarishe » 28 Мар 2005, 9:35

значи решил сум да подаря на баща ми чистачки че имаше РД,но разбрах че шофиорската е с обърнато закачване и двете оригинални са кум 100 лв. но разбрах че има алтернава да се сменят само перата защото желязото му няма нищо а перата са пр**бани.
Къде продават пера ми е въпроса или чистачки целите на по тънка цена
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар

Re: пера и чистачки

Мнение от dizelboy » 28 Мар 2005, 10:08

Bavarishe написа:значи решил сум да подаря на баща ми чистачки че имаше РД,но разбрах че шофиорската е с обърнато закачване и двете оригинални са кум 100 лв. но разбрах че има алтернава да се сменят само перата защото желязото му няма нищо а перата са пр**бани.

как 100 лв бе стига глупшости 50 кинта са и 2 те на но дам перата се сменят лесно копуваш 4иста4ки от 5 кинта и сменяш перата
ИзображениеИзображение
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 28 Мар 2005, 11:42

23 лв едната, Автоцентър Радиал под моста Чавдар оригинални на Бош, продават ги и поединично + пластмасов накрайник който прави обърнатото закачване отново нормално.
След това Била продават за около 4.90 лв комплект чистачки с дължина 60 см които пасват точно на Е34.
May the BMW force be with you!

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 28 Мар 2005, 12:19

Василен говори за чистачки Графит от Била, с цена 4,90! За половин година четери пъти ги сменях с такива от Била, само първия път чистиха що годе добре, от там на сетне слагам и после хвърлям в кофата!
Сега съм с тези пера от 23лв на Бош, цяла зима са трили леда сутрин и още чистят добре!

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Re: пера и чистачки

Мнение от ICE » 28 Мар 2005, 12:35

Bavarishe написа:значи решил сум да подаря на баща ми чистачки че имаше РД,но разбрах че шофиорската е с обърнато закачване и двете оригинални са кум 100 лв. но разбрах че има алтернава да се сменят само перата защото желязото му няма нищо а перата са пр**бани.

Дай дължината (обикновено са различни дясна от лявата) и ще ти дам оферта (ако все още мога). ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 28 Мар 2005, 14:07

Хубаво де няма ли маркови чистачки които чистят добре в БМВ какви предлагат?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 28 Мар 2005, 14:46

Благодаряна всички за отзивчивоста марката ще е БОШ 100%
Може да заключвате
ТДС - Турбо Див Селянин

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 28 Мар 2005, 15:42

Tod написа:Василен говори за чистачки Графит от Била, с цена 4,90! За половин година четери пъти ги сменях с такива от Била, само първия път чистиха що годе добре, от там на сетне слагам и после хвърлям в кофата!
Сега съм с тези пера от 23лв на Бош, цяла зима са трили леда сутрин и още чистят добре!

Тоше, аз пък май съм уцелил, защото вече една година карам с такива и съм страшно доволен. Явно е до партида. Миналата седмица ми подариха още един комплект и, ако и с него съм случил ще си имам чистачки до второ пришествие :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако смятате темата за изчерпана да я заключвам? Отделно, че веднъж вече сме писали точно същите неща тук.
Изображение

Назад към E34