скоростна кутия
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
скоростна кутия
имам 525 тдс автоматик и искам да сложа ръчна скоростна кутия може ли няко да ми каже какво трябва да направя защото сложих обикновенн маховик и съединител обаче колата много хълца ако сложа денферен маховик дали ще се оправи това предърпване
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
айде сега на ново
само,че в този раздел
само,че в този раздел

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Не съм на 100% сигурен но мисля че се сменя маховика,съединителя к-т,кутията и кардана ако греша да ме поправят колегите.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Ами не знам дали маховиците имат разлика и ако имат ти трябва маховик от ТДСivo_m5 написа:сложил съм обикновен маховик на който има 6 чопа защото имам датчик на коляновия вал който взема информация от тези чопови. сега колата прекъсва трябва ли да сложа денферен маховик със съединителза да се оправи аако има някои информация ще ви бъда благодарен ако и помогнете
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
ако маховика ти не е от TDS не знам как е запалила изобщо!А има и момент да не би при слагането да не сте уцелили точната позиция понеже както каза има датчик който взема инфо точно от маховика! А дали е денферен няма значение дори по добре сложи нормале(плътен)но сложи и феродов с денферни прожини не плътен!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Няма как да не го сложат правилно защото на коляновия вал има шпонка а на маховика дупка за нея ако не се лъжа де.IAV написа:ако маховика ти не е от TDS не знам как е запалила изобщо!А има и момент да не би при слагането да не сте уцелили точната позиция понеже както каза има датчик който взема инфо точно от маховика! А дали е денферен няма значение дори по добре сложи нормале(плътен)но сложи и феродов с денферни прожини не плътен!
8 мнения
• Страница 1 от 1