за какво е всичко?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e-36 2.5tds е34 2.5tds
Мечтае да кара: e-32 750il

за какво е всичко?

Мнение от shankylov » 13 Апр 2009, 13:32

простете ако не е важно и ви загубя времето но нещо ми направи впечатление и не мога да се сдържа и да не споделя с вас възмущението си :help: събота е!11.04!пътя варна-добрич!добър път е,нема дупки не беше мн натоварен.около 11 на обяд.страхотно време,слънчево,сухо...и един бял тдс,измит,добре подържан,просто допълва тая идилия :mhihi: в тдс-а едно сравнително младо момче до него младо момиче,отпуснало се е на удобната седялка и се наслаждава на на бавареца!!!отвори ли си люкчето,тя го гали по косичката...и в един момент един фоурд фиеста,червен,виснал,пуше сериозно и отлепя нашета е-34ка,ма я затваря нагло,показно,дразнещо...викам е сега че ще има момент на пояснение кое се нарича класа кое смешна кола :mhihi: кое каруца кое каляска и какво мисите става?аз че ви кажа...нищо!абсолютно нищо :shock: така си мина и замина фиестето:)па аз гледам и не вярвам на...:)))))))) съкрушен сум,не намирам думи дори...

та се повдигна в мен въпроса за какво е всичко това тук?джаджи,подобрения,мърдате ги теа помпи напред назад,то чипове,горива,добавки...па накрая едно фиесте но отлепя :D :D :D

п.с.разбира се некои ще се досетят кой е колегата както и той самия,за тва да поясня само че се шегувам :mhihi: да нема сега засегнати нафтаджии :help: да разведрим малко само обстановката,форумчето,бизикаме се...ма добре че е бъзика че да си кажем истината:))))))))))))))))))))))))))))))
ай спирам!!!

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 13 Апр 2009, 13:41

Колега, прочети това - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=143117 , замисли се дали темата ти е на място и дали въобще е нужна...
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 13 Апр 2009, 14:06

Колега ,ако имаше подфорум достоен за твоята тема бих те насочил и отговорил,ама не се сещам за такъв :kuku:
Все пак пробвай в '' Streetracers'' да пресъздадеш едно изпреварване в магистрална гонка-ТДС срещу Фиеста ;)
А това с подобренията е просто за да подържаме някаква връзка-ефекта е равен на 0

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw X3 Е83 М47
Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d

Мнение от saint85 » 13 Апр 2009, 14:15

Колега имаме подфорум "Извън Темата " за такива работи -верно че се е малко разводнил и никой незнае за какво става вапрос там ама :confused:

Премести темата там пък ще попишеме ;)

П.С. По темата -кораба е за да те вози удобно със стил, надежност усещане и емоция. Да ти е приятно хладно в купето когато пътуваш за морето :) на +30 градуса - дори и скороста от 180 км. не се усеща а пък тая фиеста на 160 се разглабя и стискаш геврека със зъби мани ги тия работи - идеята е друга :P
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 13 Апр 2009, 14:33

Шанки, благодаря , че ми припомни дядката с Фиестата, но мисля , че няма нужда да коментираме.
Дядката изпреварва в ляв завой, със 90км/ч се движеше (максимум скоростта на тая Фиеста) и ако си вдигам яката на всеки вятър - трябваше да забия трета и отсреща идващите автомобили трябваше да прегазят още един дядка КАСКЕТЛИЯ, а всички знаем, че тия с каскетите са извън контрол - те са по - зле от жените бакшиши :mhihi:
Всички подобрения са, за да направят колата ми издражлива, икономична и непрегряваща и по възможност малко по - пушеща, че тия които се движат ЗАД МЕН забелязват много неща :mhihi: ;)

Иначе за бъзика много скоро говорихме - и аз имам проблеми - като карам с 200км/ч и изтърсвам цигара през прозореца, огънчето ми се връща в колата ама това е една друга тема за разговор :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Апр 2009, 14:43

Wenzy написа:Шанки, благодаря , че ми припомни дядката с Фиестата, но мисля , че няма нужда да коментираме.
Дядката изпреварва в ляв завой, със 90км/ч се движеше (максимум скоростта на тая Фиеста) и ако си вдигам яката на всеки вятър - трябваше да забия трета и отсреща идващите автомобили трябваше да прегазят още един дядка КАСКЕТЛИЯ, а всички знаем, че тия с каскетите са извън контрол - те са по - зле от жените бакшиши :mhihi:
Всички подобрения са, за да направят колата ми издражлива, икономична и непрегряваща и по възможност малко по - пушеща, че тия които се движат ЗАД МЕН забелязват много неща :mhihi: ;)

Иначе за бъзика много скоро говорихме - и аз имам проблеми - като карам с 200км/ч и изтърсвам цигара през прозореца, огънчето ми се връща в колата ама това е една друга тема за разговор :mhihi:

хахаха, бях сигурен че си ти :D
с млада мома а? :D :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e-36 2.5tds е34 2.5tds
Мечтае да кара: e-32 750il

Мнение от shankylov » 13 Апр 2009, 22:49

ей призна си ей...и момата си беше млада верно.шегувах се венцо,ма ти си харабия :D прие шегата!!!умната по теа "пътища" че аман от кандидат блъскащи се...

останалите не се спичайте толкова бе хора.на границата е да стане комунизъм положението тука :help: стига с теа правила,рамки.ограничения.младото си е младо,хубаеото си е хубаво,как че се обърка :D

Манчестър Юнайтед Фен
Аватар
Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
Кара: E39 525d с много кончета
Мечтае да кара: GT5
Детайли за колата: Е39

Мнение от Nasic » 13 Апр 2009, 23:21

Хайде да не казвам че съм имал Фиеста 1.6 Джия (Чия) и ... нямаше друг на старта .. ама това е друг въпрос, сега съм на горе долу олегнала възраст и си карам параход.
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |

Назад към E34