за какво е всичко?
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- shankylov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-36 2.5tds е34 2.5tds
- Мечтае да кара: e-32 750il
за какво е всичко?
простете ако не е важно и ви загубя времето но нещо ми направи впечатление и не мога да се сдържа и да не споделя с вас възмущението си
събота е!11.04!пътя варна-добрич!добър път е,нема дупки не беше мн натоварен.около 11 на обяд.страхотно време,слънчево,сухо...и един бял тдс,измит,добре подържан,просто допълва тая идилия
в тдс-а едно сравнително младо момче до него младо момиче,отпуснало се е на удобната седялка и се наслаждава на на бавареца!!!отвори ли си люкчето,тя го гали по косичката...и в един момент един фоурд фиеста,червен,виснал,пуше сериозно и отлепя нашета е-34ка,ма я затваря нагло,показно,дразнещо...викам е сега че ще има момент на пояснение кое се нарича класа кое смешна кола
кое каруца кое каляска и какво мисите става?аз че ви кажа...нищо!абсолютно нищо
така си мина и замина фиестето:)па аз гледам и не вярвам на...
))))))) съкрушен сум,не намирам думи дори...
та се повдигна в мен въпроса за какво е всичко това тук?джаджи,подобрения,мърдате ги теа помпи напред назад,то чипове,горива,добавки...па накрая едно фиесте но отлепя
п.с.разбира се некои ще се досетят кой е колегата както и той самия,за тва да поясня само че се шегувам
да нема сега засегнати нафтаджии
да разведрим малко само обстановката,форумчето,бизикаме се...ма добре че е бъзика че да си кажем истината:))))))))))))))))))))))))))))))
ай спирам!!!

та се повдигна в мен въпроса за какво е всичко това тук?джаджи,подобрения,мърдате ги теа помпи напред назад,то чипове,горива,добавки...па накрая едно фиесте но отлепя

п.с.разбира се некои ще се досетят кой е колегата както и той самия,за тва да поясня само че се шегувам

ай спирам!!!
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Колега, прочети това - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=143117 , замисли се дали темата ти е на място и дали въобще е нужна...

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Колега имаме подфорум "Извън Темата " за такива работи -верно че се е малко разводнил и никой незнае за какво става вапрос там ама
Премести темата там пък ще попишеме
П.С. По темата -кораба е за да те вози удобно със стил, надежност усещане и емоция. Да ти е приятно хладно в купето когато пътуваш за морето
на +30 градуса - дори и скороста от 180 км. не се усеща а пък тая фиеста на 160 се разглабя и стискаш геврека със зъби мани ги тия работи - идеята е друга 

Премести темата там пък ще попишеме

П.С. По темата -кораба е за да те вози удобно със стил, надежност усещане и емоция. Да ти е приятно хладно в купето когато пътуваш за морето

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Шанки, благодаря , че ми припомни дядката с Фиестата, но мисля , че няма нужда да коментираме.
Дядката изпреварва в ляв завой, със 90км/ч се движеше (максимум скоростта на тая Фиеста) и ако си вдигам яката на всеки вятър - трябваше да забия трета и отсреща идващите автомобили трябваше да прегазят още един дядка КАСКЕТЛИЯ, а всички знаем, че тия с каскетите са извън контрол - те са по - зле от жените бакшиши
Всички подобрения са, за да направят колата ми издражлива, икономична и непрегряваща и по възможност малко по - пушеща, че тия които се движат ЗАД МЕН забелязват много неща
Иначе за бъзика много скоро говорихме - и аз имам проблеми - като карам с 200км/ч и изтърсвам цигара през прозореца, огънчето ми се връща в колата ама това е една друга тема за разговор
Дядката изпреварва в ляв завой, със 90км/ч се движеше (максимум скоростта на тая Фиеста) и ако си вдигам яката на всеки вятър - трябваше да забия трета и отсреща идващите автомобили трябваше да прегазят още един дядка КАСКЕТЛИЯ, а всички знаем, че тия с каскетите са извън контрол - те са по - зле от жените бакшиши

Всички подобрения са, за да направят колата ми издражлива, икономична и непрегряваща и по възможност малко по - пушеща, че тия които се движат ЗАД МЕН забелязват много неща

Иначе за бъзика много скоро говорихме - и аз имам проблеми - като карам с 200км/ч и изтърсвам цигара през прозореца, огънчето ми се връща в колата ама това е една друга тема за разговор

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Wenzy написа:Шанки, благодаря , че ми припомни дядката с Фиестата, но мисля , че няма нужда да коментираме.
Дядката изпреварва в ляв завой, със 90км/ч се движеше (максимум скоростта на тая Фиеста) и ако си вдигам яката на всеки вятър - трябваше да забия трета и отсреща идващите автомобили трябваше да прегазят още един дядка КАСКЕТЛИЯ, а всички знаем, че тия с каскетите са извън контрол - те са по - зле от жените бакшиши![]()
Всички подобрения са, за да направят колата ми издражлива, икономична и непрегряваща и по възможност малко по - пушеща, че тия които се движат ЗАД МЕН забелязват много неща![]()
хахаха, бях сигурен че си ти

с млада мома а?

- shankylov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-36 2.5tds е34 2.5tds
- Мечтае да кара: e-32 750il
ей призна си ей...и момата си беше млада верно.шегувах се венцо,ма ти си харабия
прие шегата!!!умната по теа "пътища" че аман от кандидат блъскащи се...
останалите не се спичайте толкова бе хора.на границата е да стане комунизъм положението тука
стига с теа правила,рамки.ограничения.младото си е младо,хубаеото си е хубаво,как че се обърка 

останалите не се спичайте толкова бе хора.на границата е да стане комунизъм положението тука

- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Хайде да не казвам че съм имал Фиеста 1.6 Джия (Чия) и ... нямаше друг на старта .. ама това е друг въпрос, сега съм на горе долу олегнала възраст и си карам параход.
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
8 мнения