ЗАДЕН ДЕСЕН НОСАЧ - лагера в него
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- prestige6969
- кандидат ентусиаст
-
ЗАДЕН ДЕСЕН НОСАЧ - лагера в него
Здравейте колеги! Тези от вас , който са сменяли задни насачи дали са сменяли и лагера в тях? Търсих го да му видя номера, но не го откривам. Препоръчаха ми да го сменя, защото вероятността при свалянето му да е наранен е голяма. А визуално, не може да се установи дали е заминал, така че предварително трябвало да се смени, защото като се сложи и започне да вие трябва пак да се сваля и тогава да се сменя, т.е. двойна работа. Препоръки за марки и от къде да се закупи! благодаря предварително!!!!!!!!!!!
Цената в Дарукар е 157,70 лв. Каталожният номер е 33411134549.
Ето и ЛИНК към каталожните номера:
Аз бих ти препоръчал лагери от немски производител - INA, FAG, DKF. Или пък шведски SKF или японски - Koyo, макар да знам, че в крайна сметка обикновено се взима това, което има в магазина и не е безбожно скъпо.
Ето и ЛИНК към каталожните номера:

Аз бих ти препоръчал лагери от немски производител - INA, FAG, DKF. Или пък шведски SKF или японски - Koyo, макар да знам, че в крайна сметка обикновено се взима това, което има в магазина и не е безбожно скъпо.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
и има-няма 3 часа блъскане ...
ако ти е жокер, в д&н за смяна на лагер с демонтаж на носача, и ползването на преса, ми взеха 25лв...
ако ти е жокер, в д&н за смяна на лагер с демонтаж на носача, и ползването на преса, ми взеха 25лв...
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
година и 2-3 месеца от тогава... може и да са други вече цените
ама пак е по-добре, щото едни ентусиазчета срещу сервиза искаха 50лв за смяната и да им я оставя по-раншко сутринта, та да свършели до обяд с млатенето...

ама пак е по-добре, щото едни ентусиазчета срещу сервиза искаха 50лв за смяната и да им я оставя по-раншко сутринта, та да свършели до обяд с млатенето...
- prestige6969
- кандидат ентусиаст
-
Най-накрая му дойде ред на носача, лагера и тампоните. Сменихме ги, но имаше приключение, за Е 34 има два вида носачи, които си различават по диаметъра на главината, съответно различен диаметър лагер. На който му предстои да сменя заден носач да му види номера, точно за да няма изненади. Като цени - лагер 79 лв. FAG тампони - 2 броя по 40 лв. и труд 60 лв., това е като ТОТАЛ.
8 мнения
• Страница 1 от 1