Въпрос за джанти и фланци?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xd e46
Мечтае да кара: 645i cabrio

Въпрос за джанти и фланци?

Мнение от Azereus » 02 Апр 2009, 22:20

Здлавейте, понеже съм бос по темата а от тези теми във форума не ми става ясно, офсетове и тн не ми говорят нищо. Въпросът ми е следният. Предлагат ми джанти от е36, супер са, стоят идеално но опират в амортесьора. Някъде около 10 см фланец ми трябва. За задните трябва ли ми? Сега съм със 195на65на15 а другите са 215на45на17. От къде мога да си купя фланци, ориентировъчна цена и болтове? Благодаря!
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Иван Стоянов » 03 Апр 2009, 7:42

Трябват ти и за отзат!А като пари о/о 250 лв.В Мотоексперт на Черни връх има.Успех

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 03 Апр 2009, 8:42

Моя съвет е да не се занимаваш с фланци. Търси др. джанти, които да са от ет22 до ет10.

Това е мое мнение и не задължавам никой с него.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар

Re: Въпрос за джанти и фланци?

Мнение от dizelboy » 03 Апр 2009, 9:13

Azereus написа:Здлавейте, понеже съм бос по темата а от тези теми във форума не ми става ясно, офсетове и тн не ми говорят нищо. Въпросът ми е следният. Предлагат ми джанти от е36, супер са, стоят идеално но опират в амортесьора. Някъде около 10 см фланец ми трябва. За задните трябва ли ми? Сега съм със 195на65на15 а другите са 215на45на17. От къде мога да си купя фланци, ориентировъчна цена и болтове? Благодаря!

баце 10 см фланци :shock: ти имаш ли идея колко много е тва нещо тука се говори само в мм наи много 2 см фланци и те пак са си маиката ебали мен ако питаш както и колегата каза не се занимаваи за да ти требват фланци зна4и джантите са 9 джеи отзад нема проблеми за отпред е мъка от секаде става по тежак волана оделно с тия фланци ако не семоже да се балансира джантата бие на копеле аз карах така раби ми предницата товари ми хидравликата наи накрая не издържах и си купих нови джанти моито си ет как си требва просто няма база за сравнение наш савет предполагам и колегите ще ме подкрепят не се занимаваи търсиси други джанти
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xd e46
Мечтае да кара: 645i cabrio

Мнение от Azereus » 03 Апр 2009, 11:13

грешка имах в предвид 10мм
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! :)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 03 Апр 2009, 11:23

Колега , 10 мм фланци и колата отново ще си стои на врабче :confused: Трябват доста повече , според мен поне 50 мм фланци а с такива изобщо не е желателно според мен да се кара :!:

Търси си джанти за модела с правилния офсет ,който стига до внушителните ЕТ0 :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

Назад към E34