''Плочка'' върху ГНП пти тд и тдс....
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
При мен е вече///MILEN написа:Ванка плочката пътува към теб!!!

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ivan. написа:При мен е вече///MILEN написа:Ванка плочката пътува към теб!!!На пръв поглед една от 8-те пластини на четеца няма контакт с пистите,като я долепя за пистата показва съпротивление в края им и то е същото като на моята плочка (работеща перфект).Утре ще продължа със сравнението между здрава и счупена плочка,да видим какво ще излезе.
Ванка просто огъни леко пластинките за да опират.
другия вариатн е ако самите писти са износени да преместиш пластинките да вървят по нов "маршрут".

Имаме бинго
т.е. напредък
Ще помоля колегата Милен,да напише точно симптомите,който е правила колата преди да смени плочката-(искам да си направя някои изводи)
Аз ще напиша какво съм правил и как работи същата плочка на моята кола.
Сега слизам пак да тествам,за да е сигурна работата.
п.п Милене да те помоля да ми пратиш на лично къде да я изпратя,че не взех листа от Еконт.

Ще помоля колегата Милен,да напише точно симптомите,който е правила колата преди да смени плочката-(искам да си направя някои изводи)
Аз ще напиша какво съм правил и как работи същата плочка на моята кола.
Сега слизам пак да тествам,за да е сигурна работата.
п.п Милене да те помоля да ми пратиш на лично къде да я изпратя,че не взех листа от Еконт.
Последна промяна ivan. на 02 Апр 2009, 19:44, променена общо 1 път
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
Значи колата е автомат и като си махнеш крака от гаста и гаснеше и претрисаше на бавните , менеше обороти това са симптомите!!!! Имаш Л С
Сега за гаснене и дума не може да става.
Има тресене когато е бутната към фаровете(т.е.намалено гориво);
Няма никакво тресене когато я бутна леко към купето,но връща много бавно оборотите и не падат под 1000;
Мисля да си поиграя още малко-единственото,което съм правил по нея е почистване и притискане на четеца към пистите.
Интересното е,че при всяко притискане има разлика-
-при първото имаше прекъсване само след 4000оборота;след това пак ги разместих и се получи това,което съм описъл по-горе;
Някакви съвети от колегите с ел.познания-няма прекъсване на съпротивлението по дължината на пистите
Няма никакво тресене когато я бутна леко към купето,но връща много бавно оборотите и не падат под 1000;
Мисля да си поиграя още малко-единственото,което съм правил по нея е почистване и притискане на четеца към пистите.
-при първото имаше прекъсване само след 4000оборота;след това пак ги разместих и се получи това,което съм описъл по-горе;
Някакви съвети от колегите с ел.познания-няма прекъсване на съпротивлението по дължината на пистите
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ivan. написа:Сега за гаснене и дума не може да става.
премести четеца по други писти да ходи и да е достатъчно натегнат за да не се повдига много лесно

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
С теб говорихме, прежали някоя "глава" на помпата (плочка де) и погледни там където ти казах, ако има нещо свиркай за среща с д-р Иво 

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2