Странен проблем - Тресе при работа - М50Б20 ?!
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- net_master
- кандидат ентусиаст
-
Странен проблем - Тресе при работа - М50Б20 ?!
Колеги помагайте...
Не би било толкова странен проблем, ако не се беше случило след вадене на свещ..исках да ги проверя как са и свещта се счупи отгоре...смених я с друга стара...запали, но не работи добре...тресе сякаш не работи цилиндъра...на другия ден купих нова свещ за да пробвам - съвсем същото! Прави го и на бензин и на газ, топла и студена - колата е с ГИ Бардолини, ако има някакво значение. Какво може да съм разбутал при ваденето на свещта... Една две от бобините ми не може хубаво да се стегнат от едната страна, защото сякаш шпилката излиза като стягаш... Мисълта ми е бобината задължително ли е да добре стегната, оттам ли си взема маса и да не това да е проблема в случая..щото нищо друго не е бутано?
Благодаря предварително
Не би било толкова странен проблем, ако не се беше случило след вадене на свещ..исках да ги проверя как са и свещта се счупи отгоре...смених я с друга стара...запали, но не работи добре...тресе сякаш не работи цилиндъра...на другия ден купих нова свещ за да пробвам - съвсем същото! Прави го и на бензин и на газ, топла и студена - колата е с ГИ Бардолини, ако има някакво значение. Какво може да съм разбутал при ваденето на свещта... Една две от бобините ми не може хубаво да се стегнат от едната страна, защото сякаш шпилката излиза като стягаш... Мисълта ми е бобината задължително ли е да добре стегната, оттам ли си взема маса и да не това да е проблема в случая..щото нищо друго не е бутано?
Благодаря предварително
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Айде да не пускаме по двадесет теми за един и същ проблем колега имаш си тема пиши там няма нужда да пускаш втора.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=140413
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=140413
- net_master
- кандидат ентусиаст
-
Не съм я пускал аз, да не съм идиот..честно казано и аз днес се зачудих какво стана, изглежда като премесетена...сигурно някой модератор се е опитал да направи нещо...
Та искам да помоля да изтриете тази, че да си пишем само в другата!
Та искам да помоля да изтриете тази, че да си пишем само в другата!
- net_master
- кандидат ентусиаст
-
Проблемът решен - оказа се пукната лула..чак сега обърнах внимание, добре че се виждаше къде е избивала искрата...След смяна с нова, работи нормално!
Благодаря на всички за мненията и за помощта!
Благодаря на всички за мненията и за помощта!
6 мнения
• Страница 1 от 1