ГНП в Плевен????
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
ГНП в Плевен????
Колеги извинявам се на Вас и на модераторите на този много як форум за въпросът ми,но ако може да ми помогнете ще Ви бъда безкрайно благодарен.Някой знае ли къде в Плевен или региона има майстор на ГНП-в смисъл,човек на когото мога да си занеса помпата да я прегледа,смени каквото е нужно,да има стенд за ГНП и като я монтира на колата да я центрова за да замърка милата,щото в момента нещо не е на кеф,а и аз с големичкия разход да ева.Поразпитах тук-там,но всеки като чуе за ел.помпа вдига рамене.Ако можете помогнете или дайте координати,пичове. 

Обичай ближния,ближи обичания!!!
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Ами колега как да ти кажа-в плевен си има оторизиран сервиз на БМВ!Защо не идеш там-по големи познавачи на БМВ т тях незнам да ти кажа ли?
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Re: ГНП в Плевен????
arkys написа:Колеги извинявам се на Вас и на модераторите на този много як форум за въпросът ми,но ако може да ми помогнете ще Ви бъда безкрайно благодарен.Някой знае ли къде в Плевен или региона има майстор на ГНП-в смисъл,човек на когото мога да си занеса помпата да я прегледа,смени каквото е нужно,да има стенд за ГНП и като я монтира на колата да я центрова за да замърка милата,щото в момента нещо не е на кеф,а и аз с големичкия разход да ева.Поразпитах тук-там,но всеки като чуе за ел.помпа вдига рамене.Ако можете помогнете или дайте координати,пичове.
Здрасти, пиши на уважаваните от нас Пенчев или на Ванката:) До колкото съм чел има приятели и майстори в Ловеч

Успех
P.S. Ако ГНП не ти тече и т.н. не я сваляй и не се занимавай с глупости

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Пешо ,аз му пратих веднага л.с. с телефон на Румен Тонков в Ловеч
Надявам се колегата като свърши работа да съобщи в темата
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Penchev написа:Пешо ,аз му пратих веднага л.с. с телефон на Румен Тонков в ЛовечНадявам се колегата като свърши работа да съобщи в темата
![]()
Георги Пенчев
Здрасти Пенчев, извинявам се че пиша в темата на пича

Благодаря ти и се радвам за помоща която оказваш на колегата
- Penchev
- Сватбаря
-
И аз се извинявам ,че излизаме в лек офтопик ,но това ще е ценна информация за всички, които биха искали услуга от ТОМ
той е в Испания и ще си дойде живот и здраве лятото
Той работеше с още един невероятно кадърен и начетен човек - Сашко ,който след като ТОМ-и замина дойде в София и подготвя един от проектите на Роската Коларов ... Там в Несебър няма никой и нищо
Извинявам се още веднъж !
Георги Пенчев

Той работеше с още един невероятно кадърен и начетен човек - Сашко ,който след като ТОМ-и замина дойде в София и подготвя един от проектите на Роската Коларов ... Там в Несебър няма никой и нищо

Извинявам се още веднъж !
Георги Пенчев
Ами как да ти кажа брат,щом искам да разбера за други,макар и гаражни,но изпитани майстори,не ме питай защо не говорим за ВИА Интиркар в Плевенmomo-1st написа:Ами колега как да ти кажа-в плевен си има оторизиран сервиз на БМВ!Защо не идеш там-по големи познавачи на БМВ т тях незнам да ти кажа ли?

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
arkys написа:Ами как да ти кажа брат,щом искам да разбера за други,макар и гаражни,но изпитани майстори,не ме питай защо не говорим за ВИА Интиркар в Плевенmomo-1st написа:Ами колега как да ти кажа-в плевен си има оторизиран сервиз на БМВ!Защо не идеш там-по големи познавачи на БМВ т тях незнам да ти кажа ли?![]()
,а и ще взема под внимание съветът на колегата Петър Ангелов и ще видя пичът за който ми каза Д.Пенчев да ми направи една хубава центровчица или ако неможе да ми даде координитите на един майстор от с.Пордимчец-близо до Ловеч.Тук авери казват,че бил Бог на ГНП и като стане всичко ще пиша...........като се върна от Испания след седмица

Колега ако ти потрябват елементи от долната част на гнп(от карпуса му),пиши да ти пратя един подарък-роторната плочка ,хидравличната глава и соленедоида на авансатора са здравиarkys написа:Ами как да ти кажа брат,щом искам да разбера за други,макар и гаражни,но изпитани майстори,не ме питай защо не говорим за ВИА Интиркар в Плевенmomo-1st написа:Ами колега как да ти кажа-в плевен си има оторизиран сервиз на БМВ!Защо не идеш там-по големи познавачи на БМВ т тях незнам да ти кажа ли?![]()
,а и ще взема под внимание съветът на колегата Петър Ангелов и ще видя пичът за който ми каза Д.Пенчев да ми направи една хубава центровчица или ако неможе да ми даде координитите на един майстор от с.Пордимчец-близо до Ловеч.Тук авери казват,че бил Бог на ГНП и като стане всичко ще пиша...........като се върна от Испания след седмица
ivan. написа:Колега ако ти потрябват елементи от долната част на гнп(от карпуса му),пиши да ти пратя един подарък-роторната плочка ,хидравличната глава и соленедоида на авансатора са здравиarkys написа:Ами как да ти кажа брат,щом искам да разбера за други,макар и гаражни,но изпитани майстори,не ме питай защо не говорим за ВИА Интиркар в Плевенmomo-1st написа:Ами колега как да ти кажа-в плевен си има оторизиран сервиз на БМВ!Защо не идеш там-по големи познавачи на БМВ т тях незнам да ти кажа ли?![]()

- Penchev
- Сватбаря
-
Колега,искам да те насоча към един майстор на ГНП,намира се в Криводол,не ти е много далече.Знам какво ти е на помпата още сега,електониката е ,имам и аз проблем,но моята е от първите помпи(номера и завършва на 992,който единствен не се ремонтира,ебати късмета имам).Излиза като от магазина и 200000км са твои без проблем.Провери си номера на помпата и ако последната цифра е над 2 (3,4,5,6,7,8,9) може да я закараш спокойно,гарантирам за момчето че е специалист,напражил е много такива
прав сиrosenlasi написа:Колега,искам да те насоча към един майстор на ГНП,намира се в Криводол,не ти е много далече.Знам какво ти е на помпата още сега,електониката е ,имам и аз проблем,но моята е от първите помпи(номера и завършва на 992,който единствен не се ремонтира,ебати късмета имам).Излиза като от магазина и 200000км са твои без проблем.Провери си номера на помпата и ако последната цифра е над 2 (3,4,5,6,7,8,9) може да я закараш спокойно,гарантирам за момчето че е специалист,напражил е много такива

13 мнения
• Страница 1 от 1