ТДС-съединител?
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
ТДС-съединител?
Знам че е писано много и повечето го прочетах,но..?Не намерих откъде се пазаруват марките Лук,Сашс,Закс и т.н..Не препоръчвате някоя като фаворит и се чудя дали се продават и къде примерно по отделно лагер,феродоф диск.Защото си мисля че можеби е по оферта да се накове феродо на ориг.диск отколкото да сменям некви турски ментерлъци за 300-400лв. комплекта.Маховика ми е наред което е супер защото в Дару комплекта е 560лв. а маховика е 1080лв.Дайте пак малко инфо на неукия
Мерси предварително 

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
накови си феродо та да сваляш скорости 2 пъти -това го преживях даже ми го коваха прехвалени хора та после двойна работа както писах и в другата ти тема ползвай търсачката има изписано много и то беше скоро пак по въпроса за съединителите вносител на LUK е Аутохелп намира се в дружба!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
В тази тема ще попитам . При натиснат педал на съединителя се чува едно ритмично "цък-цък-цък". Като е пуснат - нищо. Маховик , лагер...?
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:сложи си автоматик, поне ще е завинаги.![]()
![]()
Много

- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
klintan66 написа:В тази тема ще попитам . При натиснат педал на съединителя се чува едно ритмично "цък-цък-цък". Като е пуснат - нищо. Маховик , лагер...?
Мямам никакви звуци.Просто онзи ден паркирах на едно почти вертикално байрче и в един момент колата остана на място за две три секунди а гумите не превъртяха при пуснат педал докрай.След тези 2-3сек. колата се качи но замириса на феродо и не угасна.Затова и понеже вече станаха 240хил.си мисля че съм за смяна.
За да не го пиша отново, ето линк към моето мнение - Luk или Sachs:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 51#1451551
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Postman написа:За да не го пиша отново, ето линк към моето мнение - Luk или Sachs:

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: ТДС-съединител?
Иван Стоянов написа:Знам че е писано много и повечето го прочетах,но..?Не намерих откъде се пазаруват марките Лук,Сашс,Закс и т.н..Не препоръчвате някоя като фаворит и се чудя дали се продават и къде примерно по отделно лагер,феродоф диск.Защото си мисля че можеби е по оферта да се накове феродо на ориг.диск отколкото да сменям некви турски ментерлъци за 300-400лв. комплекта.Маховика ми е наред което е супер защото в Дару комплекта е 560лв. а маховика е 1080лв.Дайте пак малко инфо на неукияМерси предварително
Колега,мога да ти предложа комплект съединител на Закс на 240 лв. - 190 лв за теб.Ако имаш интерес - пиши

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
rosenlasi написа:Колега ,мой приятел си взе на закс и изкара няма и 30000,даже му беше паднала и една от демферните пружини.Съветвам ви да купувате най евтините,всички части в България са боклуци

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

13 мнения
• Страница 1 от 1