Проблем със счупен фар

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 08 Яну 2009, 16:00

Именно затова тъпи теми да не се толерират..Особенно и такива които не са за тук... Има и теми които са разисквани 100пъти но се пускат ПАК! което пак е тъпо...Да се ползва търсачката!!! Правило което го има!!! Да не говорим че тая тема хич не е за тук... Другото което е потребителя дори не се е научил че тук се пише на Кирилица не на Маймуница...Щом Дизела макар и със зор пише тука на Кирилица трябва и въпросния Юзър да пише! Мале що не съм мод... Такива тъпизми няма хич да ги толерирам... Не че нашите модове не си търсят работата дори напротив супер са си... Но ей такива потребители като въпросния ( а те са доста ) пускат теми не на място...Питат тъпизми...Думи нямам просто ...

Най-ме е яд че спряха да пишат хора като : Vasilen,The Boss, The Gate, Zack, и много други ( да не се сърдят че не съм ги споменал )... Някои от тях са си купили вече други коли но страстта им със сигурност няма да им попречи да пишат тука... Както и да е айде със здраве ...Сигурно и аз скоро ще спра да пиша че ми писна да слушам спорчета някви мимолетни и тъпи питанки....
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 08 Яну 2009, 17:06

Наред с безсмислието на подобен род безсъдържателни теми, те са и донякъде полезни за здравето на форума... си мисля аз. Например:
- много често потребителите след подобна тема си "научават урока", макар и по трудния начин;
- въпреки многото нерви, изсипани в темата, тя често се оказва полезна за пусналия я;
- благодарение на "народното недоволство", провокирано от съдържанието а темата, то се взема под внимание и така служи за оформяне на официалната политика на модериране в този конкретен подфорум, т.е. то е лакмус за прага на търпимост към подобни теми... а те напоследък са наистина много.
Така че, вие пишете... то се натрупва и зрее, и ще се трансформира в каквото трябва "когато му дойде времето".

Честита Нова година на всички! :)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 08 Яну 2009, 19:22

Postman написа:Наред с безсмислието на подобен род безсъдържателни теми, те са и донякъде полезни за здравето на форума... си мисля аз. Например:
- много често потребителите след подобна тема си "научават урока", макар и по трудния начин;
- въпреки многото нерви, изсипани в темата, тя често се оказва полезна за пусналия я;
- благодарение на "народното недоволство", провокирано от съдържанието а темата, то се взема под внимание и така служи за оформяне на официалната политика на модериране в този конкретен подфорум, т.е. то е лакмус за прага на търпимост към подобни теми... а те напоследък са наистина много.
Така че, вие пишете... то се натрупва и зрее, и ще се трансформира в каквото трябва "когато му дойде времето".

Честита Нова година на всички! :)

Абсолютно прав е Явор Постмана , моля ви най-учитиво да се чете първо в архива на подфорума ,достатъчно богат е за 6-те и отгоре години на съществувание , може да се случи за нещо да няма информация ,но след като човек се убеди в това ,той с това започва в темата си и никой не прави проблем.

Сега няма да се очудя ако колегата ,който пусна темата изобщо повече не се е появил за да я види ,че поне сме си направили труда с другия модератор да я пренапишем на Български език :confused:
Нека спрат тези глупости за да си остане приятно място откъдето всички получаваме информация и си помагаме

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към E34