пуши
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Искам да попитам дали е нормално, като запаля сутрин колата да препушва един сив пушек и мирише на неизгоряла нафта

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
dj_ennsy_1 написа:Ако биеше на синкаво, щях да ти кажа, че гори масло, но сиво/черен... или бензина не е хубав (най-вероятно) или изгарянето не е хубаво при високите обороти...
става въпрос за момента когато ударя прекъсвача

- kudo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Х5 3,0D
- Мечтае да кара: МНООООГО ЯКО BMW
Re: пуши
Не ги установих аз ,а digitaltuningstambo_81dg написа:kudo написа:Здравейте.Искам да попитам дали е нормално, като запаля сутрин колата да препушва един сив пушек и мирише на неизгоряла нафта.Така е около минута и се оправя.Не прекъсва ,пали от раз.Направи ми впачетление, че това започна след като махнах катализатора.От какво може да е,дане се е объркала нещо работата на двигателя при студен мотор?
на мене пък ми е интересно как ги установи тези 178 hp![]()

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
fatix написа:Моята също на студено припушва за няколко минути и после изчиства, пушека е леко синкав и аз си мисля че турбото ми е тръгнало!
Горе долу колко излиза ремонта на турбината?
Здрасти, приятел си прави пълен ремонт във Варна та турбото и доколкото знам струва 700 лв. Фирмата се намира в Техническия университет. Даже сподели че можели да проверят състоянието на турбината без да се сваля и да кажат за какво става въпрос...
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Re: пуши
kudo написа:Не ги установих аз ,а digitaltuningstambo_81dg написа:kudo написа:Здравейте.Искам да попитам дали е нормално, като запаля сутрин колата да препушва един сив пушек и мирише на неизгоряла нафта.Така е около минута и се оправя.Не прекъсва ,пали от раз.Направи ми впачетление, че това започна след като махнах катализатора.От какво може да е,дане се е объркала нещо работата на двигателя при студен мотор?
на мене пък ми е интересно как ги установи тези 178 hp![]()
Весели празници на всички маняци
на дино теста ли ги остановиха?тва 178 на колелата или на мотора?

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2