Относно стоповете
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Относно стоповете
Харесал сам си това :
Но се чудя мигача нали е най-горе ? Ще свети червено така ли ? Или е направено мигача да е посредата на бялото и с оранжеви крушки.
Но се чудя мигача нали е най-горе ? Ще свети червено така ли ? Или е направено мигача да е посредата на бялото и с оранжеви крушки.

- E34 - Fanatic
-
-
- Кара: 313tds
Стоповете са доста добри. В Габрово има едно Е34 с такива и доста добре му стоят(зеленикаво е).
А отностно мигачите не съм сигурен, но си мисля, че са преместено посредата.

А отностно мигачите не съм сигурен, но си мисля, че са преместено посредата.

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Re: Относно стоповете
Pei4 написа:Харесал сам си това :
Здрасти, това е мое мнение стига с тея мендили дето ги слагате, вземи си някви втора ръка запазени или ако твоите са хубави направи си ги сам ако имаш начин вземи си оригинал Хела, аз съм се спрял на бял мигач Хела чисто нови...
Като видя някоя Е34 с подобни стопове направо ми става лошо

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Pei4 написа:Мен ми харесват, пак и не са от най-циганските дето са кристални или диодни. Изчистени са. Само не знам на мойта дали ще и ходят, защото е бяла...
Ми за какво говорим...

P.S. Ако не е тайна за каква цена ще ги вземеш тея стопове...
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Peter Angelov написа:Здрасти, това е мое мнение стига с тея мендили дето ги слагате, вземи си някви втора ръка запазени или ако твоите са хубави направи си ги сам ако имаш начин вземи си оригинал Хела, аз съм се спрял на бял мигач Хела чисто нови...
Като видя някоя Е34 с подобни стопове направо ми става лошоТова не е някое голфче или хондичка и т.н.

И аз искам бели за отзад, ама още не мога да стигна предни да взема...
Колко пари са втора ръка задните (ако имаш представа)?
По темата: естествено - на средата са мигачите - местят се...
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
dokie написа:Peter Angelov написа:Здрасти, това е мое мнение стига с тея мендили дето ги слагате, вземи си някви втора ръка запазени или ако твоите са хубави направи си ги сам ако имаш начин вземи си оригинал Хела, аз съм се спрял на бял мигач Хела чисто нови...
Като видя някоя Е34 с подобни стопове направо ми става лошоТова не е някое голфче или хондичка и т.н.
има си тема за такъв тип "тунинг" - и все пак всеки си решава какво да прави със своята кола... щом го радва човека (180-200лв ги гледах някъде по нета - да не се набие колегата с по-скъпи, че гледах и над 300, а ме съмнява такива оригинал)
И аз искам бели за отзад, ама още не мога да стигна предни да взема...
Колко пари са втора ръка задните (ако имаш представа)?
По темата: естествено - на средата са мигачите - местят се...
Здрасти, по отношение на пичагата с задните стопове ако ще дава толкова пари за тези мендили ми хелата на мен ми дойде за 400 лв. е разбирасе с малко бонус от страна на продавача

За втора ръка не знам да ти кажа но виж колегата NIK намери го и говори с него може да има...
Що се касае до предни бели оригинал мисля че бяха с цена около 70-75 лв. също с малко бонус... а тези които са на калницине около 15 кинта на бройка...Предните халогени също на Хела вземах за 300 лв. с 20 % надолу със стойки и т.н. Вземах ги комплект макар че стойките и халогените ми старите са здрави и сега дремят у кашоните...
- Nickson
- Потребител
-
- Кара: E 34
Колега,
аз на мойта Е34 имам същите, но средната част е леко опушена (имам предвид наистина много леко, а и крушката е леко опушена). Когато ги взимах мойте, един приятел е вносител и ми донесе двата модела, но на мойта - тъмно зелен хамелеон, вечер - черна, опушените по седяха.
Моделът - според мен - е последния читав, а не някаква селяния - диодни и т.н. Не очакваи да излизат по-нови модели и т.н.
Аз съм имал три - оригинална хела и после пак оригинален Bosch - взех го втора ръка, но при тези неосветени улици и плътни мъгли, си е малко рисковано, затова аз лично изках нещо което ем да свети добре, ем да е естетически добре на колата. Понеже ми изгоряха фасонките и не можех да чакам да доставка от Германия на М5 стопове - колегата Че Гевара беше в отпуска и доставката щеше да се забави, си взех този модел.
Мисля, че фабрично са разменени местата на мигача и габарита, но това лесно се променя в буксата.
Взимай ги и не мисли.
аз на мойта Е34 имам същите, но средната част е леко опушена (имам предвид наистина много леко, а и крушката е леко опушена). Когато ги взимах мойте, един приятел е вносител и ми донесе двата модела, но на мойта - тъмно зелен хамелеон, вечер - черна, опушените по седяха.
Моделът - според мен - е последния читав, а не някаква селяния - диодни и т.н. Не очакваи да излизат по-нови модели и т.н.
Аз съм имал три - оригинална хела и после пак оригинален Bosch - взех го втора ръка, но при тези неосветени улици и плътни мъгли, си е малко рисковано, затова аз лично изках нещо което ем да свети добре, ем да е естетически добре на колата. Понеже ми изгоряха фасонките и не можех да чакам да доставка от Германия на М5 стопове - колегата Че Гевара беше в отпуска и доставката щеше да се забави, си взех този модел.
Мисля, че фабрично са разменени местата на мигача и габарита, но това лесно се променя в буксата.
Взимай ги и не мисли.
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
Pei4 написа:

Като видя е34 с такива стопове ми става тъжно за нея, щото не го заслужава

Виж на E34 - Fanatic аватара

Такива има в ebay.de за по 40-70 eвро

- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
Тези дни си монтирах от тия с белия мигач, според мен не са лоши, особено ако цвета на колата е сив металик.
http://drive.bg/index.php?ModelId=682&cPath=5_127

http://drive.bg/index.php?ModelId=682&cPath=5_127
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
11 мнения
• Страница 1 от 1