Някой е купил колата мечта
Модератор: Технически модератори
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Абе ти си единствен с такива ръчища в Русе та няма да те търсят дълго. 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Zubcho написа:Абе ти си единствен с такива ръчища в Русе та няма да те търсят дълго.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Re: ре
slavianko написа:Според заводските данни от 0 до 100км/ч Само дето като знам този мотор в това купе колко е муден и нединамичен на реялен път едва ли ще е по добър но това е друга тема. Що се отнася до това колко е била читава. Повярвай ми доста е добра. Въпроса е там че аз имам малко джокериivan1979g написа:Според заводските данни 535 е бая по-бързо от 525 м50. Явно тая е била издухана, нормално за толкова стара кола.![]()
Точно това искам да кажа че на този кютюк М30 освен с една голяма духалка с нищо друго не можеш го съживи. Ни на остри валове и обороти държи ни на квото и да било. Просто аз ви казах че това си е мотор от на Хитлер новобранската. Докато на едно М50 можеш много неща да сделаш и да тръгне дооооста по добре.
![]()
Абе въпрос на гледна точка
шапка ти свалям за това което си направил с колата си наистина много як проект и съм сигурен 4е има огромна разлика с сток м50б25 оба4е с такива глупости отностно 12клапановите мотори не мога да се съглася да не забравяме 4е с този кютек алпинаб10 е създал наи бързия седан в света за времето си и ма една теми4ка която съм сигурен 4е си я 4ел
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=26757
там пише за яките м50 и м52 моторетки моите уважения затова 4е наистина си от хората които наистина зна1=ят какво правят но не така с старите КюТЕЦИ
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5