За предното стъкло...

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 27 Дек 2008, 0:50

Братчета, така е ... при нас на "село" са останали само тези дет уважават работата и си я вършат (пък било то и с фрайчайзинг "Кобра"). Тук, ако не ти свършат работата както трябва ... е познаваме се всички :twisted: ... а там в "блатото" се размиват нещата и няма никакъв "контрол" ... та ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!! И ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА!!!
ХА НАЗДРАВЕ!!!
:have one: :drinking: :yammy: :bchug:
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 27 Дек 2008, 1:23

Колеги , имам чувство ,че който и каквото да прави по колата точно за моята не е в настроение .
    Нито рушвет, нито молби помагат . Усмивки ,вицове и приятелско отношение само вредят .Единствения начин в такива случаи е викане и псувни , нещо нетипично за моя харктер , но само това помага .
    За съжаление но никой за нищо не му пука и не е до парите .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Дек 2008, 14:44

klintan66 написа:Колеги , имам чувство ,че който и каквото да прави по колата точно за моята не е в настроение .
    Нито рушвет, нито молби помагат . Усмивки ,вицове и приятелско отношение само вредят .Единствения начин в такива случаи е викане и псувни , нещо нетипично за моя харктер , но само това помага .

Да беше в София да те пратя на едно място където слагат стъкла без каквато и да е критика! Даже и калника ми изправи човека, че беше леко на вътре :shock:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 27 Дек 2008, 16:58

///peter написа:
klintan66 написа:Колеги , имам чувство ,че който и каквото да прави по колата точно за моята не е в настроение .

Да беше в София да те пратя на едно място където слагат стъкла без каквато и да е критика! Даже и калника ми изправи човека, че беше леко на вътре :shock:

Там слагат предполагам не само на БМВ - дай някакво инфо евентуално след празниците да се обадя за смяна на уплътнение, че тече на Фиата ми предното, а май и не само то...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Дек 2008, 20:25

В Мустанг, като свиеш от Ботев по Житница 3тата в дясно. :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Joro2004 » 28 Дек 2008, 19:04

Не е ли от "Цар Борис" по "Житница" ?
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!

Предишна

Назад към E34