Help !!! Тропане в предницата...

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 03 Ное 2008, 15:40

Здравей, Изображение, те това с трите болта на № 1, ще ти трябват скоби за пружината на амортисьора, иначе не става лесно, то става ама трудно. Купи си и 6 болта № 2 от тази картинка, якост 10,8: M12*1.5*25. Изображение. Нещо не изскача първата картинка, незнам защо :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 1.8
Мечтае да кара: Е39 2.5 D

Re: предница

Мнение от vodach » 03 Ное 2008, 21:35

SaSo написа:
vodach написа:Колега,

Първо, когато постваш тема взми с две ключови думи напиши за какво ста дума. пример " тропане в предницата" защото Help на мен нищо не ми говори, аз не съм англисйко говорящ, нищо че имаm TOFEL.

Второ, почти всеки проблем по предницата симптома е тропане. Можем да запонечнем с почти всяка щанга и тампон, който е заминал, почва да тропа. Има разлика единствено в звука на тропането. Така, че взамии се залушак за повече симтоми. Приемер, лява или дясна гума, има л иразлика при спирнае , завой, , метален ли е звука или глух. ИЗбощо постарай се малко иначе не можем да ти помогнем.

Трето, след като майстора ти казва, че е от кормилна котия, симптома ще ти е следния, при дълъг път трудно ще ти държи на прав път, все ще завива на някъде, ще носи. Освен това ще има голя луфт. И най-важното да не забравя, след като не може да установи проблем смени майстора.

Успех...
И вземи си поука за първото део ти го казах. :mhihi:

TOFEL имаш викаш .... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

хахахахах "Хорошо my friend" :winky:
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Re: предница

Мнение от SaSo » 03 Ное 2008, 22:34

vodach написа:
SaSo написа:
vodach написа:Колега,

Първо, когато постваш тема взми с две ключови думи напиши за какво ста дума. пример " тропане в предницата" защото Help на мен нищо не ми говори, аз не съм англисйко говорящ, нищо че имаm TOFEL.

Второ, почти всеки проблем по предницата симптома е тропане. Можем да запонечнем с почти всяка щанга и тампон, който е заминал, почва да тропа. Има разлика единствено в звука на тропането. Така, че взамии се залушак за повече симтоми. Приемер, лява или дясна гума, има л иразлика при спирнае , завой, , метален ли е звука или глух. ИЗбощо постарай се малко иначе не можем да ти помогнем.

Трето, след като майстора ти казва, че е от кормилна котия, симптома ще ти е следния, при дълъг път трудно ще ти държи на прав път, все ще завива на някъде, ще носи. Освен това ще има голя луфт. И най-важното да не забравя, след като не може да установи проблем смени майстора.

Успех...
И вземи си поука за първото део ти го казах. :mhihi:

TOFEL имаш викаш .... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

хахахахах "Хорошо my friend" :winky:

Ама то е TOEFL бе брат... Бъркаш нещо науките... :mhihi: :mhihi: :mhihi: И го нямаш а го издържаш за период от 2 години с определено количество точки.... :mhihi: :mhihi: Не ме питай от къде знам ... :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 04 Ное 2008, 9:51

Колеги, Тойфел, ДеЕсХа,..., Паисий Хилендарски, японския император...
... хайде малко по темата вече ;)

Предишна

Назад към E34