Трябва ли да има два акумулатора или ...
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- net_master
- кандидат ентусиаст
-
Трябва ли да има два акумулатора или ...
Понеже никъде не открих отговор на въпроса си...трябва ли аджеба туй Е34 да има два акумулатора или отсека за акумулатор под задната седалка е ако искаш просто да си го сложиш там, а не в моторния отсек... Чух няколко противоречиви мнения и затова питам по-знаещите от вас
И още нещо..динамото ми май не зарежда, открих проблема чак след като си сложих музиката днес...та въпроса е дали ще се оправи само с реле и четки евентуално и съвместимо ли е динамото/релето с друг модел БМВ или изобщо от друга кола (имам Е30 320i 90', мотроник
)

И още нещо..динамото ми май не зарежда, открих проблема чак след като си сложих музиката днес...та въпроса е дали ще се оправи само с реле и четки евентуално и съвместимо ли е динамото/релето с друг модел БМВ или изобщо от друга кола (имам Е30 320i 90', мотроник

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
До 91 г. мисля слагаха акумулатора отпред, а след 91 г. акумулатора е отзад под седалките. Това е с цел да не го краднат (шегичка).
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- net_master
- кандидат ентусиаст
-
TUZara` написа:ти ако си със силна музика се радвай че имаш фабрично място за 2ра баХтерия![]()
Да бе не е смешно

След като не се срещат екземпляри с по 2 фабрично монтирани акумулатора сред Е34, значи колега не е предвидено да бъдат с по 2.
Тази странна по мое мнение тема я заключвам, тъй като смятам че няма какво повече да се каже по нея. Ако искаш да дискутираш нуждата от втори акумулатор специално за музиката, пусни нова тема в музикалния раздел. Благодаря за разбирането!
Тази странна по мое мнение тема я заключвам, тъй като смятам че няма какво повече да се каже по нея. Ако искаш да дискутираш нуждата от втори акумулатор специално за музиката, пусни нова тема в музикалния раздел. Благодаря за разбирането!
5 мнения
• Страница 1 от 1