complexni problemi s bmw-to

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

complexni problemi s bmw-to

Мнение от bip » 17 Яну 2003, 18:42

ne moga da kaja 4e s~m niak~v krot~k shofior.
kato go kupih 10 dekemvri : za 20 dena nav~rtiah 5000 km : bukvalno jiveeh v nego. oshte p~rvia den s4upih pritiskatelen disk i izpilih dokrai s~edinitelia [ to tova e za neveroiatni istorii po-skoro ]. sled tova udarih edno taxi : na men nishto : posle me udari edna mazda otzad : pak nishto : nakraia s vsi4kia si ak~l bez da imam vidimost udarih na zaden na edin priatel i kolega na brat mu moskvi4a i mi hl~tna zverski shofiorskata vrata . posle ustanovih 4e me e precakal prodava4a i p~lnoto kasko vmesto da go ima e izteklo predi 6 dena predi da mi ia prodade : ama az se biah ulisal v drugite dokumenti i s~m go propusnal : predishnata tema pishe : i pushek ima v kolata: inak pak s~m pisal i maslo gori : po lit~r na 1000km. izobshto ... struva mi se 4e po4na i da pohlopva niak~de...
predi karah troika : i si namerih edni maistori deto biah mnogo dovolen :
no se oiadoha : i ve4e se 4aka po mnogo vreme i ne si v~rshat dobre rabotata : predpo4itam da ba4kam s edin serviz [ dokato si napravia s priateli ] ;
ta ako niakoi prepor~4a niakoi koito sa dobri za komplexna diagnostika i remont na e34 specialno : i vzimat razumni cifri i sa korektni : i d~rjat na po-postoianni klienti : i s~shto sa sravnitelno svobodni ili s goliam kapacitet : neka kaje : sigurno i drugi shte im e interesno da nau4at za tiah
ako naistina ne s`m ucelil foruma : shte go premestim toia msg.
blagodaria predvaritelno
usmivki [ shte opravim daje moito bmw] B]
~karmapa chenno~

Потребител
Аватар

Shit happens

Мнение от assens » 17 Яну 2003, 23:39

Ako towa mozhe da te nakara da se chuwstwash po-dobre, moga da ti kazha che i az sam ial podobni toiagi ;( Prosto shit happens. Az kato si kupih edna honda, dwigatelia i izbuhna 500km, sled kato ia wzeh - edwam ia zakarah do serviza. Po-natatak istoriata e naprawo pateti4na, she ti kazha samo che se oharchih okolo 3k za remonta.
Kolkoto to accident-ite, edin moi blizak priatel za 3 dena - tri koli dadoha fira ;( e towa e naistina bad luck.
kwo da ti kazha, da zapalim po edna sfeshtichka w niakoia carkwa ;) i da naprawime 4erna magia na prodawa4ite na troshki.

Naskoro si wzeh 525i s nadezhdata da ne go remontiram wseki den. E, ne poznah - do tuka mu oprawih farowere, no mai shte triabwa da se rasna seriozna suma za automatic-a ;(

be wazhnoto e da ne si kasame nervite samo, pa kolite sa da si gi karame i da si gi troshime ;)

Asen

младши ентусиаст
Аватар

gore glavata

Мнение от bip » 18 Яну 2003, 10:47

blagodaria assens, za povdigashtite duha dumi :
to az ne s~m se razstroil totalno po v~prosa : viarno 4e kato go napisha na edno i zvu4i dosta zle : interesno mi e sled 6 meseca kakvo shte i s~stoianieto na kolata. karah edna troika 3 meseca na edin priatel i mu ia poopravih 4e toi malko ne ia beshe vodil 2 godini na maistor: ta sled tova v niakolko serviza kazaha 4e tolkova zdrava troika [e30 '90] ne sa vijdali ; daje ia boiadisah nanovo. ta da ne se ot4aivame : inak i moita e 525i : i ne beshe troshka pone kato ia vzeh : dosta po-razli4na beshe ot sega : priatelite vikat : sha ti kupime fadroma da vidim dali i neia sha ia s4upish ...
mersi za podkrepata
~karmapa chenno~

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 220

Мнение от Osmicata » 18 Яну 2003, 13:32

BIP i az se chudeh za diagnostika i prochie servizni problemi no reshih da napravja taka- za diagnostika v Daru a za remontite spored kakto se padne D and N servizite ne sa nikak loshi i s priemlivi ceni! i pri men imache neshto kato navlizane na mirizma v kupeto prez duhalkite no shte ne sam ja opravil tu se pojavjava tu izchezva ne mi izglejda dostatachno seriozno da tragna da go oprajam tochno sega

младши ентусиаст
Аватар

re:osmicata

Мнение от bip » 18 Яну 2003, 13:36

Ima rezon v tova moje bi v daru-car : za diagnostika :
ama ne moje da niama primerno za dvigateli niakoi maniak deto da si gi razbira i bez da e v daru.
inak pri D&N se opitah da otida edin p~t : ama zapisvaniata me otkazaha : niamashe za edna sedmica napred mesta
i s~shto sa dosta golemi ; a li4nia kontakt e vajen
===
mersi
~karmapa chenno~

Назад към E34