КАРАНДИЛА-Е34/32
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
КАРАНДИЛА-Е34/32
Здравейте КОЛЕГИ притежатели на Е34/32, върти ми се една идея в главата и мисля да я споделя с вас.
Става въпрос за една сбирка на Карандила която да Ви организирам, за да може да прекараме един приятен уикенд заедно в планината с любимите ни автомобили и сред приятели и съмишленици на идеята - е34/32. Мисля да е през месец септември когато в Сливен ще се проведе и кръг от националния шампионат по ДРАГ. Нека в тази тема решим ще има ли такова събиране на БМВ ентусиасти в природния парк Карандила край град Сливен. Надявам се, че ще приемете това мое хрумване присърце. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Става въпрос за една сбирка на Карандила която да Ви организирам, за да може да прекараме един приятен уикенд заедно в планината с любимите ни автомобили и сред приятели и съмишленици на идеята - е34/32. Мисля да е през месец септември когато в Сливен ще се проведе и кръг от националния шампионат по ДРАГ. Нека в тази тема решим ще има ли такова събиране на БМВ ентусиасти в природния парк Карандила край град Сливен. Надявам се, че ще приемете това мое хрумване присърце. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Последна промяна miro_mcm на 31 Юли 2008, 18:01, променена общо 1 път
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Карандила--може би нема по сериозно събиране на БМВ ентусиасти в таа наша измъчена държавица.Всички знаем за силата на БМВтийм Сливен.НООО мисля че датата трее да е месец октомври щото датите след 1ва дата на септември са доста натоварени за всеки почти-ученици и подготовка за училище -завършващи ремонти по апартаменти и т.н.Има и още един проблем http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=101354 --доста от колегите с Е34 и Е32 ще бъдат там и са си запазили места.Уважавам ентусиазма на моя едър колега Миро че иска да ни посъбере да поразцепим Балкана и ако има начин да бъде сменена датата аз съм първия в Списъка на смъртниците..
Октомври месец си е спокоен месец и мисля че сбирката ще бъде СУПЕРРРР
до тук съм аз---ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ..лека вечер 

- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
4 мнения
• Страница 1 от 1