Съвет за БМВ
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2007г.автомат
Съвет за БМВ
Здравейте! Предстои ми да сменя колата и се двоумя между дизел и бензин. Цената на новата ми придобивка трябва да е от порядъка на 10-12хил.лв.
Моля за вашите мнения с аргументи.Те ще ми помогмат много.
Благодаря
Моля за вашите мнения с аргументи.Те ще ми помогмат много.
Благодаря

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
525 тдс.туринг след 94...тва е колата за семейството

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
мое скромно мнение
Според мен ТДС на БМВ е просто велик но... си остава дизел. Тоест трябва да се внимава как се настъпва все пак. Видях че колегата спомена за едно много важно нещо, колко сдухани ТДС/и има на пазара. Ами да ти кажа честно не е прав, по - скоро има много малко читави
За съжеление Българина продължава да вярва в безплатния обяд. За да разбереш колко читави са колите в България влез в www.mobile.de и виж цените на хубавите ТДС, после виж тези в България. Един съвет, не си вземай ИТАЛЯНКА, после ще те боли и глава и джоб. Успех а ако искаш да си купиш перфектен ТДС...продавам моето,мммда

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Моето скромно мнение е че бензинов автомобил с двигател М50Б20ТУ е по-малко капризен.Бъди почти сигурен,че няма да те подмине електрониката на помпата а това си е доста скъп ремонт !! Турбото също може да е "на границата" - доста парички струва автомобил в супер състояние,както ти казаха вече а италиянците "мразят" да карат с 200 !!!
Каквато и да е колата си трябва обстоен преглед! Но с ТДС-а е по-страшно според мен 

- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2007г.автомат
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Чувал съм и аз за този проблем с главите на тдс-те но само съм чувал
Брат ми кара 520-24кл 93год. Ама как се кефи като се качи на моята тдс-ка - нямам думи. Карал съм неговата кола няколко пъти но тдс-а по-ме кефи,въпреки че е италианска 

Пак аз
Всяко правило си има изключение, това важи и за Талянските коли:-))
Колкото до главите, всичко идва от задкурмилното устройство,мммда Ако качваш баира на Витиня с 200 км вероятно ще имаш мнооого проблеми с главата
Колкото до главите, всичко идва от задкурмилното устройство,мммда Ако качваш баира на Витиня с 200 км вероятно ще имаш мнооого проблеми с главата
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Абсолютно! На първо място за просъществуването на един автомобил е задкормилното устроиство
а що се отнася до колите внесени от Италия-това бмв ми е 3-та от там, още на първата се зарекох да не вземам кола внасена от Италия
Дано тази се окаже читава!!!

Карам ТДС вече 4 год и да ви кажа не му давам почивка - нон стоп я карам на дълги разстояния и не ми е създала никакъв проблем а винаги я карам на Максимума на възможностите - единствено електрониката на нафтовата помпа на 15 000км иска регулаж понеже центровките се прецакват...но сега зависи на каква кола ще се попадне...
Моя съвет е ако имаш възможност да търси6 кола от сервиз на БМВ..аз така взех моята - поне знам че са я поддържали като хората.
В тези сервизи фирмите си оставят колите за продан и вземат по новите модели...За бензиновите не мога д акоментирам тъй като не съм карал дълго време подобна...
Моя съвет е ако имаш възможност да търси6 кола от сервиз на БМВ..аз така взех моята - поне знам че са я поддържали като хората.
В тези сервизи фирмите си оставят колите за продан и вземат по новите модели...За бензиновите не мога д акоментирам тъй като не съм карал дълго време подобна...

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
като изключим разхода по горивото и скапания ни бензин с какво 525 тдс по ви харесва от 525 24в бензин ? Мисля, че тия 192 коня са сериозно нещо и колата наистина е звяр, да не говорим за убийствения звук, като сложих хубаво гърне. Нямаш и тия притеснения ако я настъпваш, защото не виждам как ще изстискаш всичката и мощ на тая кола. Бих я предпочел пред дизела, като изключим, че адски скъпо е горивото. :x
BMW only!
12 мнения
• Страница 1 от 1